Palkinto-/varastoapulainen Särkänniemeen (kesätyö)

Lähde kesän mukavimpaan sesonkityöhön Särkänniemeen toimimaan PALKINTO-/VARASTOAPULAISENA hauskojen pelien palkinnoille!

Haemme asiakkaallemme HB Leisurelle kesätyöntekijöitä Särkänniemeen tulevaksi sesongiksi.

Huvipuistosta löytyy viime vuonna uusittuja hauskoja erilaisia pelipisteitä, joita kaikki huvipuistovieraat voivat halutessaan pelata ja voittaa laadukkaita palkintoja.

Palkinto-/varastoapulaisen työnkuvaan kuuluu mm. palkintolähetysten purkamista ja varaston järjestyksessä pitämistä, palkintojen valmistelua sekä palkintojen kuljettamista / täyttämistä pelipisteisiin huvipuiston alueella.

Aikaisempi kokemus varastotyöskentelystä ei ole vaatimus, vaan työhön saa hyvän koulutuksen!


Työskentelystä:

Töitä on tarjolla koko huvipuiston pääsesongin ajaksi kesäkuusta elokuuhun ja työtunteja viikossa on 30-37,5h/vko. Työajat sijoittuvat huvipuiston aukioloaikojen mukaan maanantaista sunnuntaihin noin klo 10-20 välille. Palkkaus määräytyy huvi- teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaan.


Tarjolla sinulle:

  • luotettava ja arvostettu kesätyöpaikka sekä hyvää työkokemusta
  • mahtava työyhteisö ja työkaverit


Työssä tarvitset:

  • luotettavaa ja vastuullista työotetta
  • hyvää fyysistä jaksamista työn luonteen vuoksi
  • suomen kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • yksilö- sekä ryhmätyöskentelytaitoja
  • vähintään 16 vuoden ikää


Kiinnostuitko? Näin haet:

Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!

Täytämme paikkoja jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan!


Lisätietoja työstä voit kysyä Manpowerin rekrytiimiltä:

Miia Sinkko ([email protected], 040 193 0347)
Oona Criado ([email protected], 040 185 8306)
Alma Rista ([email protected], 040 610 7241)
Roosa Marjanen ([email protected], 040 567 9360)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.