Palveluasiantuntija, Asuntosäätiö

Asuntosäätiö mahdollistaa hyvää asumista ja onnellisia koteja. Kehitämme turvallisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä asuinympäristöjä. Olemme yksi suurimpia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 32 paikkakunnalla, asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.

Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

PALVELUASIANTUNTIJA- ESPOO

Haemme joukkoomme palveluasiantuntijaa toteuttamaan alan parasta asiakaskokemusta.

Palveluasiantuntijana olet tärkeässä roolissa laadukkaan asiakaspalvelun sekä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamisessa. Tehtävänkuvasi on monipuolinen; työssäsi neuvot ja autat asiakkaitamme sähköisesti, puhelimitse sekä toimistolla henkilökohtaisesti. Tehtäviisi sisältyy lisäksi asumissopimusten hallintaa, vikailmoitusten käsittelyä sekä asiakaspalvelutehtäviä eri kanavissa.

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Kuuntelet asiakkaitamme ja etsit heidän tarpeisiinsa parhaat mahdolliset ratkaisut. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja hallitset myös haastavat asiakaspalvelutilanteet.

Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja ne näkyvät sekä asiakkaillemme että työyhteisömme sisällä. Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi myös hyvät organisointitaidot sekä järjestelmällisyyden. Toivomme, että pystyt hoitamaan asiakaskohtaamisia myös englanniksi. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat tehdä töitä suurella sydämellä.

Työyhteisömme pyrkii jatkuvaan kehitykseen, joten parhaiten joukkoomme sopii kehitysmyönteinen ja jatkuvasta oppimisesta innostuva osaaja. Sinua odottaa yhdentoista hengen energinen tiimi ja toivomme, että tuot mukanasi siihen sopivaa positiivista energiaa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi asumisen ammattilaisten joukkoon Asuntosäätiölle! Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Tiimin ja esihenkilön apu on aina tarvittaessa käytettävissäsi. Välitämme aidosti asukkaistamme: pääset roolissasi kehittämään toimintatapojamme ja sen myötä vaikuttamaan asukkaidemme viihtyvyyteen.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon ja vakuutukset sekä hieronta-, kulttuuri- ja liikuntaedut. Etuihin sisältyy myös käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille sekä loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Tarjoamme joustavan työajan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa. Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.11.2023 oheisen linkin kautta https://ats.talentadore.com/apply/palveluasiantuntija/mWPa3Y. Huomioithan, että tutustumme hakemuksiin ja otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin jo hakuajan aikana. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt