Palveluasiantuntija, GSGroup Finland Oy

GSGroup Finland Oy on kansainvälinen IoT-ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaa uusimpiin teknologioihin keskittyneillä palveluilla ja konsultoinnilla. GSGroup AS -konsernissa työskentelee yli 200 asiantuntijaa, joista Suomessa parikymmentä. Lisätietoa löydät osoitteessa www.gsgroupfinland.fi.

Haemme GSGroup Finlandille Palveluasiantuntijaa Vantaalle.

Palvelemme yritysasiakkaita GSGroupin omiin paikannusjärjestelmiin liittyvissä tuki- ja ylläpitotehtävissä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. puhelinpäivystys toimistoaikana, asiakkailta tulevien teknisten työpyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen. Näiden lisäksi tehtäviisi kuluu sensorien teknistä hallintaa, laitteiden lähettämistä asiakkaille, laitteiden palautusten hallintaa sekä varastointia. Työpyynnöt ohjautuvat sinulle Netsuite ERP -järjestelmän kautta ja yhteydenpito tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse.

Työpyynnöt liittyvät useimmiten asiakkaan kohtaaman teknisen ongelman ratkaisemiseen. Päivätasolla työn alla olevia työpyyntöjä on useita. Tarvittaessa työpyyntöjä ohjataan myös kansainvälisesti seuraavalle tukitasolle. Osa työpyynnöistä edellyttää pitkäjänteisempää työskentelyä yhdessä tiimin, tuotekehittäjien ja asiakkaan kanssa.

Tehtävään sisältyy myös aiemman kokemuksen pohjalta ja/tai kehittymisen mukaan:

  • kokonaisvaltaisempaa vastuuta nimettyjen avainasiakkuuksien palvelemisesta
  • käyttöönottoprojektien suunnittelua ja koordinointia
  • asiakaskohtaisia käyttökoulutuksia
  • osallistumista säännöllisiin asiakaspalavereihin
  • teknisten asiakasratkaisujen suunnittelua ja optimointia

Miksi juuri Sinä?

Olet kiinnostunut omaksumaan eri järjestelmiin liittyviä teknisiä kokonaisuuksia sekä pystyt tarvittaessa ottamaan kantaa teknisiin kysymyksiin. Olet sosiaalinen ja välitön kommunikoinnissasi, nautit asiakkaiden, kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelystä ja ongelmien ratkaisusta. Osaat priorisoida ja pysyt rauhallisena myös kiireisemmissä tilanteissa.

Olet vahvasti palveluhenkinen, aktiivinen ja tehokas ongelmanratkaisija sekä halukas kehittymään roolissasi. Haluat ottaa itsenäisesti vastuuta tehtävistäsi ja olla mukana kehittämässä toimintaamme.

  • Sinulla on perustasoiset IT-tiedot ja -taidot
  • Olet nopea oppimaan ja omaksumaan uutta tietoa ja taitoja
  • Olet asiakaspalveluhenkinen
  • Työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä
  • Kokemus NetSuite ERP-järjestelmällä työskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön, tuen tekemiselle sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup Finland -perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan GSGroup Finlandille. Työaika tehtävässä on 37,5 tuntia viikossa työajan sijoittuessa arkisin pääosin klo 8-16 välille. Tarjoamme sinulle alun perehtymisen jälkeen joustavan etätyömahdollisuuden. Viihtyisä toimisto sijaitsee Vantaankoskella.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen klikkaamalla "Hae nyt" -painiketta. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten hae mukaan pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat ManpowerGroupin konsulteilta:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.