Palveluneuvoja, Vaasan Sähkö Oy


Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa. Emoyhtiö Vaasan Sähkössä ja tytäryhtiö Vaasan Sähköverkossa meitä on yhteensä n. 120 työntekijää. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön ja sähkönsiirron parissa. Yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan! Lisätietoa https://www.vaasansahko.fi/

Haemme nyt asiakkaallemme Vaasaan positiivista
PALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Nautitko hyvän asiakaskokemuksen luomisesta? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta? Voit olla tuore tulokas tai rautainen ammattilainen, tarjoamme mahdollisuuden toimia osana meidän huippukivaa Palvelutiimiämme asiakasrajapinnassa, jossa päivät eivät koskaan käy tylsiksi.


Meidän rennossa tiimissämme haluamme rakentaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että sinusta huokuu aito halu auttaa asiakkaitamme ja innostut asiakaspalvelu- ja myös myyntityöstä.


Olet tehokas, joustava ja haluat oppia uutta. Ratkaisukeskeisellä asenteellasi ja heittäytymiskyvylläsi pystyt kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi.


Kommunikoit sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä sekä hallitset Office 365:n käytön. Sinulla on vähintään tehtävään soveltuva toiseen asteen koulutus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä vahvistaa mahdollisuuksia tulla valituksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osana loistavaa palvelutiimiä. Työsuhde solmitaan Manpower Oy:n kanssa ja tarjoamme n. 6 kk:n määräaikaisuuden mutta sinulla on mahdollisuus myös jatkoon. Työ on kokoaikainen ma - pe klo 8-16 (37,5 h / viikko).


Kiinnostuitko?


Hae tehtävää HETI www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Seniorkonsultti Mari Alahuhtala puh. 040 652 8481 sekä mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.