Palveluneuvoja

Nordea on pohjoismainen yleispankki, joka tarjoaa kattavia pankkipalveluja. Vuonna 2021 liiketoiminnan tuotot olivat 9,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 570,4 miljardia euroa. Nordean päämarkkina-alueena toimii Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus.

Sinustako Palveluneuvojaksi Pohjoismaiden suurimmalle pankille?


Haemme Nordean asiakaspalveluun Oulun toimipisteeseen kokoaikaisia palveluneuvojia. Työssä pääset oppimaan ja tekemään monipuolisia finanssialan asiakasneuvonnan tehtäviä. Puolen vuoden pituinen työsuhde alkaa tammikuun alussa muutaman viikon palkallisella perehdytyksellä, joten vaikka loppuvuoden työtilanteesi olisi ihanteellinen, olemme mielellämme avuksi talven työhaun osalta.

Tehtävänäsi on tarjota asiantuntijana Nordean asiakkaille puhelimitse parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" periaatteella. Kykenet tuottamaan ammattimaisen toimintasi ja oman persoonasi kautta kohtaamisen, joka jättää hymyn asiakkaan huulille ja antaa vastaukset asiakkaan kysymyksiin. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä - asenne ratkaisee. Ymmärrät, että huippuluokan asiakaspalvelu kävelee käsi kädessä asiakaslähtöisen myyntityön kanssa.

Odotamme sinulta

- aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua nopeatempoisessa ympäristössä
- kykyä mukautua eri tilanteisiin tarjoten asiakkaille yksilöllistä asiakasneuvontaa.
- sujuvaa suomen - ja englannin kielen taitoa
- ketterää järjestelmäosaamista
- hyvää tiedonhakutaitoa ja intoa oppia uutta
- halua ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa
- myönteistä asennetta päivittäisessä tekemisessä sekä muutostilanteissa

Kysyimme tehtävää tekeviltä - "Minkä takia olet viihtynyt Nordean asiakasneuvonnan tehtävissä?"

"Nordealla olen päässyt aidosti haastamaan itseäni finanssialan monipuolisten tehtävien parissa"
"Tehtävässä parasta on mukavat työkaverit, osaavat esihenkilöt & aito tiimihenki"
"Onnistuneet asiakaskohtaamiset ovat työn suola ja antavat puhtia työpäivään"
"Tehtävässä on paljon opittavaa, mutta parasta on kuinka itse huomaan oman jatkuvan edistyksen ja kehittymisen"

Tarjoamme kokopäiväisen työn monipuolisten finanssialan asiakaspalvelutehtävien parissa Oulussa. Vuosien 2020-2022 välillä kymmenet henkilöt saivat tehtävän kautta vakituisen työsuhteen Nordealta, joten työssä onnistuminen voi avata sinulle ovia myös pitkässä juoksussa.

Tehtävässä noudatetaan rahoitusalan työehtosopimusta. Päivittäinen työaika työssä on 7h 40 min ma - pe 7.45-20.15 välillä vaihtuvin vuoroin - myös sunnuntaivuoroja voi tulla, kun työt sujuvat. Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hakemalla tätä tehtävää, voit varmistaa jo loppuvuodesta tulevan talven ja kevään työmahdollisuuden!

Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 7.12.2022, mutta suosittelemme hakemaan heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointiprosessi tulee pitämään sisällään jatkoon päässeille videohaastattelun, Teams- haastattelun sekä mahdollisen finaalivaiheen ryhmähaastattelun. Kaikki haastattelut järjestetään etäyhteyksien välityksellä. Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Recruitment Consultant Emma Montell [email protected] p. 040 775 3231

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.