Palveluneuvojia asiakkaiden tuntemisen projektiin

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä pankkisektorille asiakaspalveluun asiakkaiden tuntemisen projektiin. Projektissa pääset syventämään osaamistasi asiakkaan tuntemisen prosesseista sekä kerryttämään kokemusta tärkeästä tehtävästä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista pankeista. Mikäli haluat tehdä töitä asiakkaiden parissa ja sinulla on tehokas työote, hae paikkaa.

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet pankkisektorin asiakkaiden tuntemisen prosessien parissa. Työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita pääasiassa puhelimessa. Osaamisen laajentuessa voit päästä tekemään esimerkiksi asiakkaiden tuntemiseen liittyvää dokumentointia ja kontaktointia.

Toivomme sinulta tarkkaa ja omatoimista työotetta sekä halua oppia lisää rahoitusmaailman prosesseista. Tässä tehtävässä pääset osaksi tärkeää prosessia, missä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erittäin mielenkiintoiseen toimintaympäristöön.

Työtehtävä

  • Asiakaspalvelu puhelimessa liittyen asiakkaiden tuntemiseen liittyvissä kysymyksissä
  • Asiakkaiden tuntemiseen (KYC) liittyvät prosessit

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kaupallista koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksesi on ymmärrys finanssialalta, KYC-prosesseista sekä asiakkaan tuntemiseen liittyvistä asioista ja prosesseista. Työntekijältä arvostamme itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta ja asennetta, sekä tehokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja työskentelet hyvin osana tiimiä. Hyvät tietotekniset taidot sekä ruotsin kielitaito nähdään eduksi tehtävässä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä ja lähteä rakentamaan uraa finanssialan tehtävien parissa
  • Tärkeän tehtävän osana päivittäistä pankkitoimintaa
  • Tilaisuuden päästä työskentelemään yhteen Pohjoismaiden suurimmista pankeista

Työ sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja työt alkavat syyskuun aikana. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa. Työ on projektiluontoinen ja projektin odotetaan kestävän loppuvuoteen 2022 saakka.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaa Manpowerin konsultti Laura Parviainen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.