Palvelupäällikkö, Anticimex Oy

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme. Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Oletko ihmisten johtajana innostava, energinen, tavoitteellinen ja jatkuvasti sekä itseäsi että tiimiäsi kehittävä? Viihdyt asiakkaan neuvotteluhuoneessa sekä lastauslaiturilla tuhoeläinongelmaa ratkomassa. Osaat terveellä tavalla kyseenalaistaa asioita ja tunnet omat vahvuutesi ja heikkoutesi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Anticimex Oy:lle uutta palvelupäällikköä.

Palvelupäällikön tehtävässä toimit nimetyllä toimialueellasi pk-seudulla huoltoteknikkotiimin esihenkilönä, jossa vastaat toimialueesi tuloksesta sekä palveluprosessin toteutuksesta ja laadusta. Työnkuvaasi kuuluvat tiimin töiden optimaalinen resursointi, rekrytoinnit sekä osaamisen kehittäminen. Töiden aikataulutuksessa teet yhteistyötä tiimiisi kuuluvan työnsuunnittelijan kanssa. Huolehdit, että tilaus-toimitusprosessi toimii sujuvasti ja olet toisinaan huoltoteknikoiden mukana asiakaskohteissa palveluprosessin laadun varmistamiseksi. Teet yhteistyötä myynnin kanssa, ja pidät hyvää huolta toimialueesi asiakassuhteista. Vastuullesi kuuluu lisäksi asiakaspalautteiden ja laskutuksen käsittelyä, sekä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Odotamme sinun olevan iloinen ja luotettava kollega, joka haluaa saada toimialueensa ja tiiminsä menestymään. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Vantaalla.

Toivomme hakijoilta:

- Aiempaa esihenkilö- ja johtamiskokemusta

- Vahvaa työkokemusta palvelualalta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- Perusymmärrystä bisneksestä, myynnistä, numeroista ja liikevaihdosta

- Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Vastuullisia ja itsenäisiä työtehtäviä

- Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

- Mahdollisuuden tehdä töitä myöskin etänä

- Kiinteän kuukausipalkan ja bonusmallin

- Halutessasi saat työsuhdeauton

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.