Pankin palvelualan tehtävät Oulun seudulle

Oletko pankin palvelualan ammattilainen tai työstä ja alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa aina ajoittain pankkialan palvelupuolen työtehtäviä Oulun seudulle ja täten etsimme avoimella haulla alasta kiinnostuneita!

Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Tarjoamassamme asiakaspalvelutyössä voi olla esimerkiksi puhelin- ja/tai kirjalliseen asiakaspalveluun (sähköposti, chat jne.) liittyviä työtehtäviä tai asiakkaamme liiketiloissa tehtäviä asiakaspalvelutehtäviä.

Nimikkeenäsi voisi esimerkiksi olla:

  • Asiakaspalvelija
  • Asiakasneuvoja
  • Palveluneuvoja

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/arkena/viikonloppuisin).

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana yli 100 asiakaspalvelun ammattilaista erilaisiin tehtäviin finanssialalle, joten lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta. Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.

Mikäli haluat keskustella työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, otathan yhteyttä Manpowerin rekrytointikonsulttiin Emma Montelliin p. 040 775 3231 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.