Paroc - Customer Service Specialist


PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta, teknistä eristeosaamista ja innovaatioita. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Lisätietoja verkkosivuillamme: https://www.paroc.fi/


Ruoholahdessa sijaitseva pitkäaikainen asiakkaamme Paroc etsii kauttamme nyt palveluhenkistä ja tehokasta osaajaa CUSTOMER SERVICE SPECIALIST tehtävään.


Toivomme sinun olevan tilaus-toimitusketjun osaaja sekä kiinnostunut tuotteiden teknisistä ominaisuuksista. Haussa on siis motivoitunut hands-on ammattilainen vahvistamaan nykyistä tiimiämme entisestään. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tehtävä on määräaikainen 31.08.2022 asti, mutta hyvän yhteystyön jälkeen tarkastelemme mahdollisuutta työsuhteen jatkoon. Tarjoamme vuokratyösuhteen, jossa Manpower toimii työnantajana.


Customer Service Spesialistina olet osa tiimiä ja toimit tiiviissä asiakasrajapinnassa sekä myynnin tukena. Tehtävä on vastuullinen ja vastaat roolissasi koko tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta yhdessä sidosryhmien kanssa. Työ vaatii systemaattisuutta sekä useiden lankojen pitämistä kerrallaan käsissä. Odotamme sinun tuovan jo aiemmalla hankitulla osaamisellasi tiimillemme uusia ideoita ja todellista lisäarvoa. Yhdessä asiantuntijoina saavutamme parhaat tulokset!


Tehtäviisi kuuluu olennaisesti:
- asiakaspalvelu ja yhteistyö myynnin sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa
- tilausten vastaanotto, käsittely sekä seuranta
- sopimuskäytäntöjen selvittäminen ja tilaukseen liittyvien ehtojen hallitseminen
- toimitusaika- ja saatavuustietojen varmistaminen sekä laskutukseen liittyviä tehtäviä
- reklamaatiot ja asiakasrekisterin ylläpito
- mahdolliset muut asiakaspalveluun ja tilauksiin liittyvät juoksevat tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta samankaltaisista tehtävistä
- tilaus-toimitusketjun erinomaista tuntemusta sekä aiempaa kokemusta tämän hallinnasta
- hyviä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa palveluasennetta
- erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
- nopeaa omaksumiskykyä
- paineen sietokykyä sekä taitoa priorisoida
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän asiakasrajapinnassa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Mukavan ja yhteen puhaltavan työyhteisön lisäksi saat kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen.
Tiimissämme on mahtava yhteisen tekemisen tahto ja toivomme sinun olevan aito osa kokonaisuutta.


Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.


Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit Oona Jakobsson, [email protected] ja Laura Parviainen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.