Payroll Specialist, Abloy Oy

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

Etsimme Joensuuhun Abloy Oy:lle

PAYROLL SPECILISTIA

vakituiseen tehtävään. Tässä monipuolisessa asiantuntijatehtävässä olet osana Abloyn noin kymmenen hengen HR-tiimiä vastaten oman osa-alueesi palkanlaskennasta sekä sisäisistä raportointitehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös palkkahallinnon pääkäyttötehtävät sekä sisäinen asiakaspalvelu palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aitoa kiinnostusta HR-työhön
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Vahvaa tietoteknistä osaamista (eduksi Aditro W)
- Tiimihenkisyyttä, joustavuutta sekä itseohjautuvaa asennetta
- Järjestelmällistä työotetta ja taitoa kiinnittää huomiota myös yksityiskohtiin
- Sujuvaa viestintä- ja vuorovaikutustaitoa suomeksi sekä englanniksi
- Teknologiateollisuuden tessin tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

- Työyhteisömme tuen ja osaamisen
- Hyvät kouluttautumismahdollisuudet
- Kattavan työterveyshuollon
- Mahdollisuuden etätyöhon
- Laajat virkistys- ja e-passiedut

Kiinnostuitko?
Mikäli edellä kerrotut asiat saivat Sinut kiinnostumaan, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 10.11.2021. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.