Pelinhoitaja PowerParkkiin - HB Leisure

Lähde kesän mukavimpaan sesonkityöhön PowerParkkiin toimimaan hauskojen pelien hoitajana HB Leisuren jengissä!


Haemme asiakkaallemme HB Leisurelle kesätyöntekijöitä PowerParkkiin vielä loppuesongiksi. Huvipuistossa on uusia ja hauskoja erilaisia pelipisteitä, joita kaikki huvipuistovieraat voivat halutessaan pelata ja voittaa laadukkaita palkintoja!

Etsimme pelinhoitajaksi henkilöitä, jotka iloisella ja sosiaalisella fiiliksellä haluavat tuottaa huvipuistoasiakkaille hauskoja pelikokemuksia. Työssä otetaan rohkeasti kontaktia asiakkaisiin ja houkutellaan vieraita pelaamaan perinteikkäitä huvipuistopelejä, kuten narunvetoa ja pallonheittoa. Aikaisempi asiakaspalvelutausta ei ole pakollinen, vaan työhön saa hyvän koulutuksen! Työpäivä työskennellään yleensä yhdessä työpisteessä, mutta työpisteet vaihtelevat päivittäin.

Töitä on tarjolla koko huvipuiston aukioloajaksi ja hyvässä tapauksessa voit päästä jo pikasestikin aloittamaan työt!

Työtunteja on tarjolla joustavasti 10-37,5h per viikko koko huvipuiston aukiolon ajan, joten voit tehdä töitä joko osa-aikaisena tai kokopäiväisenä!

Palkkaus on huvi- teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaan, minkä lisäksi mahdollinen suoritebonus per päivä!

Tarjolla sinulle:

  • luotettava ja arvostettu kesätyöpaikka sekä hyvää työkokemusta
  • mahtava työyhteisö ja työkaverit


Työssä tarvitset:

  • iloista fiilistä ja rohkeaa esiintymistaitoa
  • asiakaspalvelu- ja myyntihalukkuutta
  • luotettavaa ja vastuullista työotetta
  • suomen kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • yksilö- sekä ryhmätyöskentelytaitoja
  • vähintään 16 vuoden ikää


Kiinnostuitko? Näin haet:

Hae tehtävää oheisen Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!

Täytämme paikkoja hakuajan aikana heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan.

Lisätietoa työstä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Miia Sinkko p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16), [email protected]

Vietä kesä 2023 mukavassa työporukassa takuulla vauhdikkaassa ja iloisessa paikassa!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.