Pelinhoitaja PowerParkkiin (kesätyö) - HB Leisure


Lähde kesän mukavimpaan sesonkityöhön PowerParkkiin toimimaan hauskojen pelien hoitajana!

Haemme asiakkaallemme HB Leisurelle kesätyöntekijöitä PowerParkkiin tulevaksi sesongiksi. Huvipuistosta löytyy viime vuonna uusittuja hauskoja erilaisia pelipisteitä, joita kaikki huvipuistovieraat voivat halutessaan pelata ja voittaa laadukkaita palkintoja!


Kuka sopii työhön:

Etsimme pelinhoitajaksi henkilöitä, jotka iloisella ja sosiaalisella fiiliksellä haluavat tuottaa huvipuistoasiakkaille hauskoja pelikokemuksia. Työssä otetaan rohkeasti kontaktia asiakkaisiin ja houkutellaan vieraita pelaamaan perinteikkäitä huvipuistopelejä, kuten narunvetoa ja pallonheittoa.

Aikaisempi asiakaspalvelutausta ei ole pakollinen, vaan työhön saa hyvän koulutuksen! Työpäivä työskennellään yleensä yhdessä työpisteessä, mutta työpisteet vaihtelevat päivittäin.


Työaika:

Töitä on tarjolla koko huvipuiston aukioloajaksi (toukokuusta syyskuuhun), mutta voit työskennellä myös vain pääsesongin aikana (kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin).

Työtunteja sesongin alussa on vähemmän, mutta pääsesongin aikana tuntimäärät luonnollisesti nousevat (30-37,5h/vko). Palkkaus menee huvi- teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaan, minkä lisäksi mahdollinen suoritebonus per päivä!


Tarjolla sinulle:

  • luotettava ja arvostettu kesätyöpaikka sekä hyvää työkokemusta
  • mahtava työyhteisö ja työkaverit


Työssä tarvitset:

  • iloista fiilistä ja rohkeaa esiintymistaitoa
  • asiakaspalvelu- ja myyntihalukkuutta
  • luotettavaa ja vastuullista työotetta
  • suomen kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • yksilö- sekä ryhmätyöskentelytaitoja
  • vähintään 16 vuoden ikää


Kiinnostuitko? Näin haet:
Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!


Täytämme paikkoja jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan!

Lisätietoa työstä:

Lisätietoja työstä voit kysyä Manpowerin rekrytoijalta Miia Sinkko p. 040 193 0347 (arkisin klo 9-16), [email protected]

Vietä tuleva kesä mukavassa työporukassa takuulla vauhdikkaassa ja iloisessa paikassa!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.