Piirihuoltomekaanikko Kaakkois-Suomi, Avesco Oy

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan CAT-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. CAT-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Tarjoamme myös energia- ja varavoimaratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat kattavat varaosa- huolto- ja korjauspalvelut sekä rahoitus. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan. Lisätietoja meistä: www.avesco-cat.fi

Haemme Kaakkois-Suomen asiakaskohteissa työskentelevää

PIIRIHUOLTOMEKAANIKKOA

CAT-maansiirtokoneiden huolto-, kunnossapito- ja korjaustöihin. Tehtäväsi sijoittuu Vantaan korjaamon alaisuuteen, mutta koska käytännössä työskentelet Kaakkois-Suomen alueella, voit asua esimerkiksi Kouvolassa tai Lappeenrannassa. Töitä tehdään sekä ulkona, maastossa, että toisinaan asiakkaan toimitiloissa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • Vianmäärittelyt, korjaukset, säädöt, huollot - alusta, jarrut, hallintalaitteet, moottori, voimansiirto, ohjaus-, sähkö- ja polttoainejärjestelmät
  • Sähköjärjestelmien vikakoodien tulkinta, komponenttien vaihto
  • Hitsaustyöt
  • Huollot - määriteltyjen osien ja osaryhmien toiminnan ja kunnon tarkistus, säädöt valmistajan ohjeiden mukaiseksi, määräajoin vaihdettavien tai loppuun kuluneiden osien vaihto/uusinta
  • Lisävarusteiden asennukset

Toivomme, että sinulla on

  • Soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi raskaskoneasentaja tai ajoneuvoasentaja - tai sähköasentaja, jolla on maanrakennuskonealan työkokemusta.
  • Työkokemusta maansiirtokoneiden tai raskaan kaluston asennustehtävistä
  • C-luokan ajokortti
  • Moottoritekniikan, sähkötekniikan, hydrauliikan perusosaaminen
  • Ajantasaiset IT-taidot

Olet innostunut työstäsi sekä motivoitunut oppimaan uutta ja näyttämään kykysi. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja haluat olla mukana kehittyvässä tiimissämme.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja itsenäiset tehtävät sekä mukavan ja osaavan työyhteisömme tuen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 23.05.2021 mennessä verkkosivuillamme osoitteessa www.avesco-cat.fi > Ura > Avoin työpaikka. Etenemme haussa sitä mukaa kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Nurvo, huollon asiakaspalveluvastaava (PSSR), ari.nurvo@avesco-cat.fi tai 040 150 5780.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.