PR Assistant

PR assistentti, Espoo


Haemme kauneusalan asiakkaallemme osa-aikaista ja oma-aloitteista PR assistenttia luksus kosmetiikan pariin.
Työtä on n. 3 päivää (22,5h) viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, ja jatkuu määräaikaisena n. vuoden. Tehtävässä on mahdollisesti jatkoa tämänkin jälkeen.


Tehtävänäsi on auttaa erilaisten materiaalien teossa, seurata ja raportoida PR asioita ja sosiaalisen median kanavien tapahtumia, ja olla mukana erilaisissa tehtävissä vaikuttajayhteistöihin liittyen. Lisäksi pääset rakentamaan visuaalisesti hyvännäköisiä tiedotteita, työstämään excel-taulukoita, auttamaan tiettyjen markkinaraporttien tekemisessä, sekä kääntämään tuotteiden markkinointimateriaalia englannista suomeksi. Teet tuotetilauksia ja olet päivittäin yhteydessä pohjoismaiden assistentteihin käytännön asioissa. Järjestät myös PR tilaisuuksia yhdessä Communication Managerin kanssa, ja hoidat paljon eri muita juoksevia PR-asioita. Aikataulutat itse omaa työtäsi ja pidät huolen siitä, että asiat tulevat hoidetuksi.


Toivomme sinulta näppärää ja oma-aloitteista työotetta, tarkkuutta ja hyviä organisointitaitoja. Sinulla on mielellään korkeakouluopintoja esimerkiksi markkinoinnin tai muun kaupallisen aineen opinnoista, tai ehkä jo kokemusta vastaavan tyylisistä tehtävistä. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuva niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ruotsin kielen taidosta on tehtävässä suurta etua. Vuorovaikutustaitosi ja paineensietokykysi ovat hyvät, ja niiden avulla suoriudut monista erilaisista ja erityyppisistä tehtävistä saman päivän aikana - aina postituksista vaikuttajayhteistyövastuuseen. Olet osaava sosiaalisen median käyttäjä (Instagram, TikTok, Snapchat yms) ja kiinnostunut kauneusmaailmasta.


Tarjoamme upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi markkinoinnin parissa. Pääset toimimaan kosmetiikkayrityksen vauhdissa ja tekemään mielenkiintoista työtä. ManpowerGroup Oy toimii työnantajanasi.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi ja hakemuskirjeellä, painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.