Projektiassistentti

Expomarkin osaamista on tuoda omien alojensa vaikuttajat yhteen ajankohtaisen tiedon ja käytännön ratkaisujen äärelle. Olemme osa Suomen Messujen konsernia ja 7-henkinen tiimimme toimii Jyväskylässä, Kolmikulmassa. Järjestämme alojensa huipputapahtumia mm. Oulussa, Kalajoella, Tampereella ja Helsingissä. Yli 30-vuotinen tarinamme on tuonut meille sekä vankkaa kokemusta että kykyä muutoksiin. Missionamme on edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla merkityksellisiä kohtaamisia. Tulevaisuutta voi rakentaa vain yhdessä. Tule mukaan tiimiimme, innostumaan ja innostamaan tapahtumiin! Lue lisää meistä ja tapahtumistamme: https://expomark.fi

Sykkiikö sydämesi hyvin organisoiduille tapahtumille ja messuille?
Etsimme tapahtuma-alasta innostunutta

PROJEKTIASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Työt tapahtuvat pääosin arkipäivisin Jyväskylässä, mutta välillä voi olla työmatkoja messutapahtumiin esimerkiksi Ouluun. Työ on osa-aikainen ja työaika vaihtelee eri kuukausina tarpeen mukaan. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, joka etsii osa-aikaista työtä ja haluaisi lomailla osittain myös kesän aikana. Työsuhde solmitaan 15.12.2024 asti.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Monikanavainen messuasiakkaiden asiakaspalvelu ja neuvonta
  • Asiakkaiden tilausten hoitaminen ja yhteistyö tapahtumien palvelukumppanien kanssa
  • Tapahtumien back office vastuut
  • Markkinointitoimenpiteissä ja ohjelmien tuottamisessa avustaminen
  • Ajankohtaisiin asioihin rohkeudella tarttuminen, selvittäminen ja ratkaisujen löytäminen

Odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja uskallusta tarttua toimeen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Järjestelmäosaamista (CRM ja Office-paketti)
  • Kykyä pitää monia lankoja käsissä

Expomarkilla pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisella toimialalla loistavan tiimin ympäröimänä. Tämän perhemäisen työyhteisön jäsenenä pääset verkostoitumaan montaa eri alaa edustavien asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa viipymättä osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme haastattelut heti, ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant Laura Soininen, [email protected], 040 193 6742.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.