Projektipäällikkö, Arvo Piiroinen Oy

Piiroinen on vuonna 1949 perustettu valmistavan teollisuuden perheyritys Salossa. Menestyksemme takana on monta tekijää, mutta yksi on ylitse muiden - pitkän kokemuksemme mukanaan tuoma arvoketjun hallinta. Me tunnemme materiaalit, tuotantomenetelmät ja asiakkaiden tarpeet. Asiakkainamme onkin laaja joukko eri toimialojen kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Oma julkitilakalusteidemme liiketoiminta tarjoaa meille suoran kontaktin suunnittelijoihin, arkkitehteihin ja loppukäyttäjiin eri puolilla maailmaa, joten tiedämme tarkalleen, mitä markkinoilla tapahtuu ja mitä hyvältä yhteistyökumppanilta odotetaan.

Meitä Piiroislaisia on yli 100 ja sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstömme onkin suurin voimavaramme. Päätoimipaikkamme ja koko tuotantomme on Salossa ja järjestämmekin mielellämme tehdasvierailuja asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, sillä vain tehtaamme lattialla tekijöitämme tavatessa voi ymmärtää täysin sen, mistä kaikessa on kyse.

Kyse on sitoutumisesta, ammattitaidosta ja vastuunkannosta. Halusta tehdä työmme joka päivä paremmin. Halusta ylittää asiakkaidemme toiveet.

Tekijä. Taidolla. Lue meistä lisää: https://www.piiroinen.com/fi/yritys/


Arvo Piiroinen etsii nyt Saloon vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Piiroisen projektipäällikön toimenkuvassa vastaat asiakasprojektien johtamisesta ja valvomisesta huolehtien, että projektit pysyvät budjetissa ja aikataulussa niin suunnittelun kuin tuotannon osalta sekä täyttäen asetetut vaateet.

Projektipäällikkönä toimit yhteyshenkilönä asiakkaan, tehtaan sekä toimittajien välissä ja pidät huolen, että suunnitelmat, toimitukset ja dokumentaatiot ovat aikataulussa ja että ostettavat tuotteet täyttävät sovitut spesifikaatiot.

Projektipäällikön vastuulle annetaan myös tehtaan sisäiset tuotannonkehitysprojektit sekä tuotannonkehitys. Olet yhdessä tuotantopäällikön kanssa mukana investoinneissa ja pidät huolen, että investoinnit täyttävät sovitut vaatimukset.

Haltuusi annetaan laaja kokonaisuus ja vastuu, joten luvata voimme, että päivät eivät toistu toistensa kaltaisina vaan pääset haastamaan itseäsi vaihtelevissa tilanteissa!

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy vahvaa halua ja osaamista toimia ihmisten kanssa. Haluamme myös, että tuot mukanasi uusia ideoita, jotka kehittävät toimintojamme entuudestaan. Toivomme henkilöltä positiivista ja toimeen tarttuvaa lähestymistapaa sekä hands on -asennetta, ongelmat on luotu ratkaisemista varten!

Itsenäisessä tehtävässä korostuvat taito hallita kokonaisuuksia, kykyä johtaa omaa sekä muiden työtä sekä sietää painetta. Työnkuva sisältää paljon erilaisia osa-alueita ja kokonaisuuden haltuunotossa sinua tukevat työyhteisö sekä johtoryhmä omistajan taustatuen myötä.

Odotamme hakijalta teknistä koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta tuotantoprojektien suunnittelusta, että johtamisesta. Ymmärrys LEAN-ajattelumallista sekä aiempi kokemus linjatuotannosta nähdään eduksi. Budjettien laatimiset ja seurannat, investointi- sekä jälkilaskelmat tulisi olla jo hallussasi.

Tehtävässä onnistuminen vaatii myös sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin suullisena kuin kirjallisena. Työpisteesi sijaitsee Salossa ja perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä tilanteen mukaan osan viikosta etänä. Työ vaatii jonkin verran matkustusta Suomen sisällä eri projektityömailla sekä ajoittain ulkomailla.

Piiroinen tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset tekemään ja toteuttamaan monipuolisesti asioita. Tehtävässä pystyt itse vaikuttamaan mitä tehdään ja missä järjestyksessä.

Piiroinen on Suomessa lähes uniikki toteuttaja tuotannon toimitusketjultaan projektien ollessa mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia (mm. Nokia Arenan 13 000 istuimen katsomo, uudistetun Olympiastadionin yli 36 000 istuinpaikan katsomo jne.). Työilmapiiri on hyvä ja työurat pitkiä - töissä viihdytään! Piiroisen erityisenä vahvuutena onkin osaava ja sitoutunut henkilöstö.

Tehtävässä on kuukausipalkka sekä mahdolliset muut etuisuudet.

Mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaa niin pian kuin mahdollista Manpowerin sivujen kautta (manpower.fi), sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaasi myös palkkatoiveesi. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri taustaisilta henkilöiltä. Töiden aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Rekrytoinnista vastaa Manpower ja lisätietoja tehtävästä saat Manpowerin Recruitment Consultant Anu Erkkilältä numerosta 040 5460 862 tai [email protected] tai Recruitment Consultant, Sourcing Miia Sinkolta numerosta 040 193 0347 tai [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.