Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Järvenpää

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Järvenpään Lukko Oy on vuonna 1976 perustettu Abloy®-valtuutettu täyden palvelun lukkoliike sekä Turvaurakoitsijat ry:n jäsenliike. Vankan ammattitaidon perustana on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus lukitus- ja turvallisuusalalta. Henkilökunta koostuu kymmenestä turvallisuusalan ammattilaisesta.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan lukituksiin liittyviä projekteja yhdessä tiimin kanssa.

Projektien onnistumisen kannalta on oleellista, että valittavalla henkilöllä on kokemusta turvallisuusalaltaprojektien vetämisestä ja asiakasyhteistyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallista ja järjestelmällistä asioiden eteenpäin viemistä sekä myös osallistumista asennustöihin tilanteen mukaan. Asiakastyö on jokapäiväistä, joten myyntihenkisyys ja erinomaiset sosiaaliset taidot ovat tarpeen.

Olet etsimämme henkilö, jos osaat pitää langat käsissäsi, olet valmis esimiesvastuuseen ja osallistut tiimin onnistumiseen myös kädet savessa. Pääset tehtävässä kehittymään ja kehittämään yritystä menestymään. Sinua odottaa työyhteisö, jossa on hyvä ilmapiiri ja työntekijöistä pidetään huolta.

Työtehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan nuhteeton tausta, turvasuojaajakortti, työtaustaa turvallisuusalalta sekä perus IT-taitojen osaamista.

Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla hae-painiketta ja rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Sourcing Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.