Projektipäällikkö / Geosuunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Maanpää Geo Oy on vuonna 2022 perustettu yritys, jonka päätoimialaa ovat maastomittaukset, pohjatutkimukset sekä geosuunnittelu. Yritys jatkaa alueella 40 vuoden ajan toimineen SM Maanpää Oy:n geoliiketoimintaa kokeneen henkilöstön ja nykyaikaisen pohjatutkimuskaluston kanssa.

Tarjoamme maa- ja pohjarakentamisen tutkimuksia ja suunnittelua kaikenlaisiin talonrakennus- ja infrahankkeisiin; lisäksi olemme erikoistuneet myös poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin, joissa on erityisiä maaperän tai ympäristön haasteita. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset rakennuttajat kuin rakennusliikkeet ja kuntasektori. Asiantunteva tiimimme tarjoaa kattavat suunnittelu- ja tutkimuspalvelut alusta loppuun asti, jotta projektit etenevät sujuvasti ja turvallisesti.

Etsimme Maanpää Geo Oy:lle toiminnan kasvun myötä nyt uutta

Projektipäällikköä / Geosuunnittelijaa

Turkuun liittymään osaksi Maanpää Geo:n kokenutta sekä sitoutunutta suunnittelutiimiä. Omistuspohjamuutosten ohella toimintaa on modernisoitu nykyaikaiseen suuntaan, ja nyt on henkilöstövahvistusten aika. Geosuunnittelutiimiin kuuluu tällä hetkellä 3 henkilöä, ja yrityksen kokonaisvahvuus on 13 henkilöä. Etsimme tähän tehtävään valmiiksi jo kokenutta geo-/pohjarakennesuunnittelijaa, joka on valmis ottamaan itsenäistä roolia haastavissakin asiakasprojekteissa. Maanpää Geo Oy:llä pääset mukaan vaihteleviin ja monipuolisiin projekteihin; tämän hetken suuria ja mielenkiintoisia hankkeita ovat esim. Turun musiikkitalo, Kupittaan Kärki sekä Yhteisterminaali-hanke. Projektit sijaitsevat pääsääntöisesti Turun seudulla.

Projektipäällikön / Geosuunnittelijan työ Maanpää Geo Oy:llä koostuu geo-/pohjarakennesuunnittelusta, pohjakuvien piirtämisestä, palavereista ja suunnittelukokouksista, sekä satunnaisista työmaakäynneistä. Työssä käytettäviä ohjelmistotyökaluja ovat esim. AutoCAD, GeoCalc, 3D-Win sekä Civil 3D. Maanpää Geo:lla on käytössä laatujärjestelmä, jota ollaan juuri päivittämässä.

Kokemuksen lisäksi kaipaamme soveltuvalta henkilöltä omistautunutta sekä sitoutunutta asennetta. Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus olla Maanpää Geolle tärkeä avainhenkilö, ja olla mukana kehittämässä niin omaa työnkuvaasi, kuin koko yrityksen toimintaa. Pääset mukaan tiimiin, jossa ollaan valmiita hyödyntämään kaikkien omia vahvuuksia, sekä avoimia ottamaan uusia toimintamalleja- ja työkaluja käyttöön. Mielenkiintoisten projektien sekä osaavien, työlleen omistautuneiden kollegoiden lisäksi saat reilusti vapautta ja vastuuta. Jatkokouluttautumiseen suhtaudutaan positiivisesti.

Työskentely Maanpaa Geo:lla tapahtuu joustavasti hybridimallilla. Henkilöstöetuina työntekijöillä ovat Smartumin täydet liikunta- ja kulttuuriedut sekä laajennetut työterveyspalvelut.

Soveltuvalta henkilöltä edellytetään:

  • Soveltuvaa koulutusta (joko rakennusalan DI tai rakennusalan insinööri AMK)
  • Geo-/pohjarakennesuunnittelukokemusta, mielellään vähintään muutaman vuoden ajalta
  • Sitoutunutta ja kehitysmyönteistä asennetta
  • Hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja

Lisäksi mallinnustaidot ovat eduksi, mutta eivät pakollinen vaatimus tehtävään.

Jos tehtävä kiinnostaa, niin laita hakemus matkaan, tai kysy tarvittaessa lisää Senior Recruitment Consultant Juhani Äikäkseltä (040 5727 556 / [email protected]). Hakuaikaa tehtävään on 21.2.2024 asti.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.