Projektipäällikkö - varavoimakoneurakat

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 13 miljoonaa euroa ja työllistämme 28 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Haemme vahvassa kasvussa olevaa organisaatiomme projektit ja urakat tiimiin uutta jäsentä.

Oletko sinä uusi asiakaskeskeinen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Projektipäällikkönä vastaat pääasiassa varavoimaurakoiden tehokkaasta läpiviennistä, koordinoinnista ja valvonnasta koko projektin elinkaaren ajan. Osallistut myös vuokra-, modernisointi ja korjausprojektien projektinhallintaan. Osallistut tarjouksen hyväksymisen jälkeen projektin käynnistymisen aloituspalaverista aina projektin päättämiseen liittyviin valvonta ja kaluston logistisiin tehtäviin. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset, resurssointi, työmaakokoukset, kaluston ja muun projektiin liittyvien asioiden hankinta ja logistinen koordinointi eri sidosryhmien välillä. Olet myös vastuussa projektiin liittyvien alihankkijoiden koordinoinnista ja valvonnasta. Lisäksi sinulla on vahva rooli projektiin liittyvästä dokumentoinnin koonnista, luomisesta ja tarkistamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta teknisten projektien projektihallinnasta
  • ymmärrät ainakin sähköalan perusteet sekä osaat tulkita arkkitehtipiirroksia ja teknisiä dokumentteja
  • neuvottelu- ja tiimityötaitoja eri sidosryhmien välillä
  • motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteen saavuttamiseksi
  • osaat tarttua projekteissa tapahtuviin yllättäviin muutoksiin

Näiden lisäksi menestymistä auttaa, että

  • kommunikoit suomeksi ja englanniksi
  • havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa

Miksi kW-setille?

Meillä saat olla oma itsesi ja vapauden vaikuttaa omiin tehtäviesi työskentelytapoihin. Ihmisläheisessä ja yhteisöllisessä kulttuurissamme kuulemme, jaamme ja opimme toisiltamme. Jottei päiväsi tule yksitoikkoisiksi, monipuolisissa ja haastavissakin asiakasprojekteissa tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi. Pakettiimme kuuluu myös hyvät työsuhde-edut mm. autoetuus, bonusohjelma, kattava sairaskuluvakuutus ja joustavan työnteon edellytykset.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 10.12.2023 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.