Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Projektityöntekijä, Datan kerääjä, Helsinki

Tunnettu kansainvälinen pankkialalla toimiva asiakkaamme hakee nyt kauttamme 2-3 henkilöä osallistumaan dataprojektiin kesän ajaksi.

Haussa siis osaajia PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ, Datan keruu projektiin.

Etsimämme henkilöt ovat työskentelytyyliltään tarkkoja, yksityiskohtiin orientoituneita sekä rutiineja kestäviä. Tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus oppia ja päästä tutustumaan enemmän finanssialaan.

Tehtävässä keräät dataa eri lähteistä sekä päivität olemassa olevaa rekisteriä. Käytännössä olet osa verifikaatio prosessia, jossa pidät huolen tietojen oikeellisuudesta sekä tarkistat niitä eri lähteistä. Taustalla on kansainvälinen massadataprojekti, jonka Back Office tiimiin tarvitsemme tukea sekä lisäkäsiä.

Työ sopii sinulle, jos

  • Sinulla on opintotaustaa sekä ymmärrystä finanssialasta & siihen kuuluvasta terminologiasta
  • Sujuvaa englanninkielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Taitoa ylläpitää tarkkuutta ja yksityiskohtiin keskittymistä
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on suureksi eduksi

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kyseessä on määräaikainen projekti 30.9.2020 asti. Toimisto sijaitsee Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjolla oleva työyhteisö on kansainvälinen ja suuri tunnettu pankkialan toimija. Tässä on siis hieno mahdollisuus päästä näkemään suuremman talon prosesseja sekä saada erinomaista kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian per heti rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme heti ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.