Puhelin- ja chat-asiakaspalvelijan avoin haku Turun alueella

Oletko puhelinasiakaspalvelun ammattilainen tai alasta kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason asiakaspalvelun tehtäviä Turun alueella ja täten etsimme avoimella haulla kiinnostuneita puhelin- ja chatasiakaspalvelijoita. Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!


Tässä työssä tarvitset:

  • vahvaa asiakaspalveluhalukkuutta
  • itsenäiseen työhön sopivaa asennetta
  • hyvää paineensietokykyä
  • kykyä ja halukkuutta nopeaan oppimiseen

Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Myös työaika vaihtelee työpaikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin)

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana ympäri Suomen satoja asiakaspalvelun ammattilaisia erilaisiin tehtäviin moninaisille aloille, joten lähettämällä avoimen hakemuksen tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Kiinnostuit ja miten hakea?

Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.