Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Puhelinpalvelutyöntekijöitä

ManpowerGroup etsii tällä hetkellä Tallinnaan osa-aikaisia Puhelinpalvelutyöntekijöitä. Mikäli haluat aloittaa urasi finanssialalla ja olet harkinnut ulkomailla työskentelyä, voisi tämä olla sinulle soveltuva steppi. Työpaikka sijaitsee Ulemitsen alueella (https://www.ulemistecity.ee/en/)

Alla tarkempaa tietoa:

Manpower Estonia etsii Nordealle OSA-AIKAISIA

PUHELINPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä arvot ohjaavat meitä tekemään parhaamme - toivomme sinun jakavan arvot kanssamme.

Nordea on yksi Pohjoismaiden ja Euroopan suurimmista pankeista. Me Nordeassa uskomme tasa-arvoon ja arvostamme monimuotoisuutta. Henkilöstön erilaiset taustat, ominaisuudet, kokemukset ja ajattelutavat auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaa entistä paremmin. Tule siis sellaisena kun olet.

Tehtäväsi on tarjota suomenkielisille asiakkaille ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Ota yhteyttä, mikäli osaat hyvin suomen ja englannin kieltä, koet työskentelyn finanssialalla kiinnostavana, haluat auttaa asiakkaita pääsääntöisesti puhelimitse ja olet valmis tekemään vuorotyötä myös viikonloppuisin. Odotamme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta asiakkaan tarpeita kohtaan, itsenäisyyttä ja tarkkuutta. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet suuren ja arvostetun työnantajan palveluksessa, mukavat työkaverit, joustavat työajat sekä ison yrityksen edut. Kaikki tarvittavat koulutukset tullaan järjestämään työsuhteesi alussa. Tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti tai viimeistään 19.07.2020. Työtä on mahdollista tehdä myös opiskelujen ohessa.

Työpaikan sijanti : Tallinna
Hakuaika: 19.07.2020 mennessä
Hakemukset linkin kautta: https://humanage.manpower.ee/toopakkumised/puhelinpalvelutyontekijoita/

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti.