Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Rakennesuunnittelija, Jyväskylä / Tampere / Espoo

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Vahvistamme organisaatioamme ja haemme energiayksikköömme Jyväskylän, Tampereen tai Espoon toimipisteeseen

Rakennesuunnittelijaa

Asiakkainamme ovat johtavat lämpö- ja voimalaitostoimittajat, sekä kemian- ja prosessiteollisuuden tuotantolaitokset niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
Tehtävänäsi on toimia teräs- ja tai betonirakenteiden suunnittelijana projekteissamme.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennusinsinööri)
  • Kokemusta teräsrakenteiden / betonirakenteiden suunnittelusta 1 … 5 v
  • Tekla 3D -suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa
  • Mitoitusstandardien ja -ohjeiden (EuroCode), sekä -ohjelmien (esim. Robot) tuntemusta
  • Itsenäistä ja rohkeaa otetta sekä halua oppia uutta


Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen, joten voit olla hyvinkin urasi alussa oleva rakennesuunnittelija, joka on halukas kasvaa alan vahvaksi ammattilaiseksi. Jos sinulla on teräs ja / tai betonirakenteiden vaativan- pätevyysluokan rakennesuunnittelijan pätevyys, tämä luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic on perheyritys ja turvallinen työantaja, jossa työn jatkuvuus turvattu. Työsuhteen edut ovat hyvät, työ erittäin vastuullista ja vaihtelevaa, sekä koulutuksen ja etenemisen mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 29.2. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "Rakennesuunnittelija, Jyväskylä / Espoo / Tampere" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Consultant Kati Tuominen pe 7.2. klo 10.00-11.00, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.