Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Receptionist

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Etsimme nyt asiakkaallemme Turkuun

Receptionistia.

Toimit työssäsi aulapalveluissa ensikontaktina asiakasyrityksemme vierailijoille. Vieraiden vastaanoton ja ohjaamisen lisäksi vastaat tehtävässäsi työparisi kanssa yrityksen puhelinvaihdetyöstä ja neuvonnasta. Vastaat yhteydenottoihin niin Suomesta kuin ulkomailta, ja järjestät kiireiset ja vaativatkin asiat ripeästi eteenpäin. Olet hymyilevä ja avoin tiimipelaaja. Hankit rohkeasti tietoa eri tahoilta voidaksesi auttaa asiakkaan haasteellisissakin tiedusteluissa parhaalla mahdollisella tavalla - mitä et tiedä, selvität kyllä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu paljon päivittäisiä juoksevia tehtäviä liittyen esim. kulunvalvontaan, matkalippuihin, sijaistamisjärjestelyihin ja turvallisuuteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa (esim. kaupallista) koulutusta
  • hyvää tehtävää tukevaa työkokemusta
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, proaktiivista, iloista ja tehokasta työotetta aulapalvelutyöhän
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, ruotsi ja saksa eduksi

Tarjoamme

Erinomaisen näköalapaikan monipuolisissa toimistotehtävissä osana kansainvälistä laadukasta yritystä. Työ on päivätyö. Tehtävä on sairauslomasijaisuus, jonka kesto on alustavasti vuoden 2020 loppuun. Työ alkaa elokuussa.

Hae tehtävää 20.7. mennessä, rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.manpower.fi tehtävän "Receptionist, Turku" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä:

  • viikolla 28 Kati Tuominen 7.7. klo 12:30-13:30 ja 10.7. klo 8:30-9:30, p. 0503909787.
  • viikolta 30 eteenpäin Esko Saurio, p. 040 647 2205
  • Haastattelut tehtävään viikoilla 30-31