Release Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Arekilla rakennamme, ylläpidämme ja kehitämme eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Teemme yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä teknologisen kehityksen näköalapaikalla.

Työeläkeala käy läpi mullistavia muutoksia prosessien digitalisoituessa. Asiakkaamme ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä - olemme niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. Tehtävämme on turvata työeläkeyhtiöiden teknologiset toimintaedellytykset nyt ja tulevaisuudessa.

Monien mielestä Arek on juuri oikean kokoinen työnantaja. Noin 40 erityisosaajan tiimimme on kuin yksi olohuone. Kulttuurissamme korostuvat äärimmäinen välittävyys ja läpinäkyvyys.

Etsimme Release Manageria

Release Managerina omistat tuotannon Change Management -prosessin (end-to-end). Suunnittelet, koordinoit ja valvot päivittäin muutosten läpivientiä ja tuotannon käyttöönottoja. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Arekin asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa, varmistaen Change Management -prosessin toimivuuden ja tunnistaen mahdollisia kehitystarpeita.

Tehtävä:

 • Omistat Change Management -prosessin ja valvot sen noudattamista, sekä vastaat prosessin tehokkuudesta, laadusta, kehittämisestä, dokumentoinnista ja raportoinnista.
 • Johdat CAB-toimintaa (Change Advisor Board) ja valvot CAB:n mukaisen toiminnan toteutumista.
 • Vastaat tuotannon käyttöönottojen suunnittelusta, käyttöönottojen valmisteluun liittyvistä muutoshallinnan kokouksista, käyttöönottotestauksesta, laadusta ja läpiviennistä.
 • Vastaat Change Management -prosessiin liittyvästä viestinnästä, kuten käyttöönottosuunnitelmista, CAB-pöytäkirjoista ja käyttöönottojen yhteydessä tapahtuvasta viestinnästä. Raportoit käyttöönottojen toteutumisesta.
 • Toimii Incident Managerin varahenkilönä (ml. MIM-vastuu)

Tarjoamme sinulle:

 • Avaintehtävän hyvämaineisessa organisaatiossa, jolla on merkittävä tehtävä Suomen eläketoimialalla
 • Mahdollisuuden tehdä yhteiskunnan toiminnan kannalta merkityksellistä työtä
 • Mielenkiintoisen yhteistyökentän. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi oman henkilöstön kanssa työskentelyn lisäksi merkittävien asiakkaiden ja toimittajien muodostamassa verkostossa
 • Hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti
 • Joustavat etätyökäytännöt ja kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten sairaan lapsen hoitoavun, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä palkan päälle tulevan lounasedun
 • Meillä on joustava työaika ja liukumavapaata voi pitää yhtäjaksoisesti jopa viikon verran. Noudatamme työsuhteessa vakuutusalan työehtosopimusta. Vuosiloma on työehtosopimuksen mukaan maksimissaan 38pv ja halutessasi saat vaihtaa myös lomarahat vapaaksi

Toivomme sinulta:

 • Syvää osaamista ITIL®in mukaisista IT-palveluhallinnan ydinprosesseista, etenkin Change Management -prosessista
 • Aktiivista ja käytännönläheistä ratkaisukeskeistä työotetta
 • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
 • Kokemusta työeläkealasta ja sen toimijoiden liiketoiminnasta - tai kiinnostusta toimialaa kohtaan

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 31.5.2024. Lisätietoja antaa Senior Recruitment Consultant Annika Antonen, annika.antonen@ fi.experis.com tai +358 44 281 4001 ja Senior Talent Acquisition Consultant Jenni Koskinen, [email protected] tai +358406208966.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.