Ripustaja / Pakkaaja, Blaxar Oy

Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen kovan tason ammattilainen, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus alalta. Blaxar Oy toimii Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla sekä Varkaudessa. Kokkolassa on saatavilla kaikki palvelumme ja Varkaudessa olemme keskittyneet märkämaalaukseen ja raepuhallukseen. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä parikymmentä henkilöä, joista 14 työskentelee Kokkolassa. Lisätietoa https://www.blaxar.fi/

Haemme Kokkolaan reipasta ja aktiivista
RIPUSTAJAA / PAKKAAJAA


Tehtävässä nostat pulveriautomaattiradalle erilaisia kappaleita pääosin käsin mutta painavampien palkkien nostamisessa trukki on apunasi. Lisäksi työhön kuuluu pakkaamista. Tulet työskentelemään 4-5 henkilön tiimissä. Trukin ajotaito katsotaan eduksesi. Työ on pääasiassa 1-vuorotyötä ma - pe mutta sitoudut työskentelemään tarvittaessa 2-vuorossa.


Suoriutuaksesi tästä tehtävästä ei sinun tarvitse olla kokenut konkari, asenne ja halu oppia ratkaisee, sillä perehdytämme sinut työhön. Ripustajan tehtävänä on ripustaa eri kokoisia ja muotoisia tuotteita pulveriautomaattilinjastolle. Työ on vauhdikasta, joten hyvä peruskunto on plussaa. Lisäksi odotamme hyvää suomen ja / tai englannin kielen taitoa.


Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Työsuhde solmitaan Manpower Oy:n kanssa alkuun.


Mikäli koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää HETI rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p.040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.