Sähköasentajia, VR FleetCare

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Raidekalustot ovat isoja investointeja, joista on pidettävä huolta ja joita on pystyttävä modernisoimaan koko niiden elinkaaren ajan. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Meillä on töissä noin 700 huippuammattilaista raidekaluston kunnossapidon asentajaa erilaisin taustoin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VR FleetCarelle sähköasentajia junakalustopalveluihin Ilmalaan Helsingin varikolle.

Junakalustopalvelut vastaa Pendolino-junien ja matkustajavaunujen kunnossapidosta sekä vaihtotöistä Ilmalan ratapihalla noin 150 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti junakaluston erilaiset kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Etsimme sähkö/automaatio taustan omaavia asentajia. Kylmälaite- tai hitsausosaaminen lasketaan eduksi.

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan tai automaatioasentajan peruskoulutus. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön. Tehtävä edellyttää sopivuutta 3-vuorotyöhön.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet oppia ja lisätä omaa osaamistasi mm. seuraavilla osa-alueilla: suurjännitetyöt, paineilma- ja hydrauliikkajärjestelmät, jarrujärjestelmät, junakulunvalvonta (JKV), junan kaukokäyttö- ja väylätekniikka.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön kovien ammattilaisten muodostamaan työyhteisöön. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä [email protected] +358401546747

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.