Sähköinsinööri/Projektipäällikkö, Etec Automation

Etec Energy Automation Oy on sähkö-, energia - ja teollisuusautomaatioalan kasvava ja kansainvälistyvä toimija, joka hakee joukkoonsa uusia lahjakkaita henkilöitä tukemaan kasvua. Vuonna 1974 perustettu yritys suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen korkealaatuisia kokonaisratkaisuita toimialoillaan.
Haemme Etec Energy and Automation Oy:lle

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan ja kansainvälistyvään liiketoimintaan. Tehtävän pääasiallinen suorituspaikka on Imatra.

Tehtäviisi kuuluu operatiivinen työnjohto ja erilaisten kiinteistötekniikka- ja teollisuusprojektien hoitaminen. Lisäksi osallistut työssäsi yrityksen esisuunnittelu- ja kehitystehtäviin. Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, joten olet yrittäjähenkinen ja toimit järjestelmällisesti.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- kokemusta sähköurakoinnista teollisuuden- tai talotekniikan alalta
- yrittäjä- ja myyntihenkisyyttä
- halukkuutta vastaanottaa esihenkilövastuuta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta sekä innokkuutta oppia uutta
- matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla

Tarjoamme sinulle

- kattavat henkilöstöedut
- hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
- osittaisen etätyö mahdollisuuden
- apua mahdollisen paluumuuton järjestelyssä Etelä-Karjalaan

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Emma Montell p. 040 775 3231 tai [email protected] ja rekrytointikonsultti Laura Soininen p. 040 193 6742 tai [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.