Sähkötekninen asiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Rambollin liikevaihto Suomessa oli vuonna 2021 250 miljoonaa euroa.

Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Työyhteisönä uskomme yhdessä tekemiseen ja toisistamme välittämiseen, valtuuttamiseen sekä siihen, että työssä pitää olla iloa ja siitä saa innostua. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Lue lisää www.ramboll.fi

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen

SÄHKÖTEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä toimit kiinteistöjen sähköteknisenä asiantuntijana Tekniset selvitykset ja vastuullisuus -yksikössä. Yksikkö tarjoaa asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistökauppoihin liittyvissä teknisissä due diligence -selvityksissä (TDD), kiinteistöjen teknisissä kuntoarvioissa ja PTS-ehdotuksissa. Näissä toimeksiannoissa selvität kiinteistöön liittyvät sähkötekniset riskit sekä rakennuksen sähkötekniikan kunnon, korjaus- ja kunnossapitotarpeet ja niihin liittyvät kustannukset. Raportoit selvityksistä asiakkaalle kirjallisesti. Kohteiden selvitykset tehdään joko yksin tai yhdessä tiiminä eri alan asiantuntijoiden (LVIA-asiantuntija ja rakennustekninen asiantuntija) kanssa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta eri puolilla Suomea.

Edellytämme tehtävään

  • sähköteknistä korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • vähintään 2 vuoden työkokemusta liittyen kiinteistöjen sähkötekniikkaan
  • sujuvaa kirjallista raportointikykyä sekä suomeksi että englanniksi
  • asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta työskentelyyn
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoa omasta työpanoksesta
  • kykyä työskennellä useampien projektien kanssa samanaikaisesti
  • huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä oman vastuualueesi asiantuntijana kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. Kun työskentelet Rambollissa, olet osa kansainvälisen yrityksen osaajien verkostoa. Liityt työyhteisöön, joka toimii paikallisesti ja globaalisti. Ison talon etuihin kuuluu, että sinulla on mahdollisuus kehittää uraasi monin tavoin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 4.9.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse [email protected] ja Henrik Grönqvist sähköpostitse [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.