Salon Business Partner

L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Professional Products Division edustaa kampaamoyksikköä, jossa brändeinä toimivat tunnetut L'Oréal Professionnel, Redken & Kérastase.

Etsitkö uutta, mielenkiintoista myyntikokemusta? Haluatko haastaa itseäsi ja oppia jotakin uutta joka päivä? Haluatko työskennellä tunnettujen brändien kanssa kansainvälisessä ympäristössä oman alansa johtavassa pörssilistatussa yrityksessä?

Haemme nyt asiakkaallemme L'Oréal Finland Oy:n Professional Products Division -osastolle Tampereen ja Jyväskylän alueelle
SALON BUSINESS PARTNERIA

vastaamaan uusien ja nykyisten asiakassuhteiden kehittämisestä. Tehtävä on kokoaikainen ja noin vuoden määräaikainen sijaisuus, ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Työntekoalueesi on Tampereen ja Jyväskylän alue, mutta suurin osa työstä tapahtuu Tampereen alueella. Tehtävässä raportoit liiketoimintayksikön myyntipäällikölle. Työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy.

Tehtävässä:
- Toimit oman alueesi asiakasvastaavana ja autat asiakkaitasi kehittämään omaa liiketoimintaansa ja ulosmyyntiä erilaisten toimenpiteiden kautta (koulutus, merchandising, liiketoiminnan kehittämisprojektit jne.)
- Sekä syvennät ja kehität nykyisiä asiakassuhteita, että etsit aktiivisesti uusia mahdollisuuksia alueellasi, uusasiakashankintaan panostaen
- Järjestät omat päiväsi ja ajo-ohjelmasi toimivaksi kokonaisuudeksi, asiakkaiden toiveita kuunnellen
- Osaat kohdata asiakkaita niin kasvotusten kuin digitaalisessa ympäristössä (mm. Teams)
- Toimit aktiivisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut myynti- ja laatutavoitteet

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:
- Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä
- Myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- Organisointitaitoja ja kykyä hallita dataa ja hallinnollisia yksityiskohtia
- Tiimipelaajan luonnetta ja yhteistyötaitoja
- Kiinnostusta kauneudenhoitoalaan ja hiuskosmetiikan parissa työskentelyyn
- Digitaalista kyvykkyyttä: omaat taidot niin Microsoft Office 365 ympäristöstä, kuin sosiaalisen median kanavista
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- B-ajokorttia, omaa autoa, autossa viihtymistä ja matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja menestyvässä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat mahtavat työkaverit, ja pääset edustamaan tunnettuja ja arvostettuja brändejä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 6.4.2023 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Delivery Manager Alma Rista, 040 6107 241, [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.