Sanoma - Taloushallinnon Junior Spesialisteja

Sanoma-konsernin juuret ovat Suomessa. Tarinamme alkoi uutislehti Päivälehden synnystä vuonna 1889. Nykyään Sanoma on johtava mediayhtiö Suomessa. Oppimateriaalain kustantaminen alkoi vuonna 1999, kun Sanoma osti WSOY:n. Siitä lähtien olemme viimeisen 20 vuoden aikana kasvattaneet yritysostoilla johtavaa eurooppalaista oppimisyhtiötämme. Meillä on oppimisratkaisuihin keskittyviä yhtiöitä yhdessätoista Euroopan maassa ja Sanoma Learning vastaa lähes 70% liiketoiminnastamme. Palveluksessamme on yli 4 500 ammattilaista ympäri Eurooppaa.

Olemme monikanavaisen median edelläkävijä ja kasvava oppimisyhtiö ja haluamme johtaa toimialamme kehitystä. https://www.sanoma.com/fi/

Etsimme nyt Learning & Media alalla toimivalle tunnetulle asiakkaallemme Sanomalle useita osaajia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Erityisesti haussa on Taloushallinnon Junior Spesialisteja tukemaan olemassa olevia tiimejä avustavien tehtävien kautta. Tehtäväsi painottuvat osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin; laskutus ja reskontra, yleiset taloushallinnon avustavat tehtävät sekä kirjanpito, kirjanpidon avustavat tehtävät.

Rakennamme täysin uutta ja haluamme löytää oikeat henkilöt mukaan tälle matkalle. Arvostamme tulevissa työntekijöissämme positiivista draivia, ketterää oppimiskykyä sekä hyvää asennetta muutosta kohtaan. Kulttuurimme on dynaaminen ja etsimme henkilöitä kenellä tämä energiataso kohtaa arjessa. Käsittelemme paljon numeroita ja dataa, joten odotamme tulevien osaajien myös hahmottavan kokonaisuuksia näiden takaa.

Toivomme löytävän uransa alussa olevia taloushallinnon asiantuntijoita vahvistamaan olemassa olevaa tiimiämme sekä kasvamaan ammattilaisena kanssamme. Edellytämme joko aikaisempaa kokemusta taloushallinnontehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Odotamme myös Excel taitosi olevan erinomaiset. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa. Etsimme osaajaa, jota kuvaavat sanat flexible and agile - arjen tarkkuutta unohtamatta.

Arvostamme haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Työskentelet mielellään rutiininomaisesti ja aikataulujen alla sekä haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Et hätkähdä ajoittaisesta kiireestä ja muuttuvat tilanteet eivät horjuta tarkkaa työotettasi. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen sisäisten asiakkaiden ja tiimin kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, missä pääset osaksi kehittyvää ja eteenpäin suuntaavaa työyhteisöä. Tässä tehtävässä saat olla mukana kehittämässä toimintamalleja asiantuntijoiden kanssa sekä kasvattamaan tiimissä tapahtuvaa yhteistyötä. Saat tueksesi osaavan ja aidosti kehittyvän organisaation, jossa aidosti tuetaan kollegaa ja halutaan kehittyä yhdessä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen [email protected] +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.