Satelliittipaikannuspalvelun myyntiedustaja

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittauksen, rakentamisen, GNSS-paikannuksen, paikkatiedon ja geospatiaalisen mittaamisen ratkaisuihin erikoistunut myyntiyritys.

Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Oletko kiinnostunut satelliittipaikannuksesta? Löytyykö sinulta kokemusta infra-rakentamisen parissa toimimisesta? Kiinnostaako tietomallit? Onko asiakkaiden kohtaaminen lähellä sydäntäsi?

Etsimme nyt SATELLIITTIPAIKANNUSPALVELUN MYYNTIEDUSTAJAA.

Toimit myynnillisessä asiantuntijaroolissa paikannuspalveluista vastaavassa tiimissämme vastaten pääasiassa olemassa olevien infra-asiakkaidemme kontaktoinnista ja tapaamisesta. Asiakkaamme ovat pääosin maarakennusyrittäjiä. Asuinpaikkakuntasi voi sijoittua Helsinki-Tampere-Turku -akselille.

Olet kiinnostunut toimialastamme ja oman asiantuntemuksesi kehittämisestä tuotteidemme ja palveluidemme osalta. Asiakkaiden kontaktointi voi olla sinulle tuttua jo entuudestaan, tai vaihtoehtoisesti sinulta löytyy valmiutta astua urallasi uudelle, myynnilliselle alueelle. Sinulla on kokemusta ja osaamista infra-rakentamisesta.

Sinulta löytyy tavoitteellisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Omaat hyvät viestinnälliset taidot ja infra-rakentamiseen keskittyvien asiakkaiden parissa työskentely on sinulle mielekästä ja luontevaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin laadukkaiden ja arvostettujen tuotteidemme parissa kasvavassa myyntitiimissämme. Alamme kasvunäkymät ovat erinomaiset, ja annamme avaimet sekä kehittymiseen että kehittämiseen.

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininkiä - tervetuloa iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa Principal Recruitment Advisor Heli Villa, [email protected], p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 5.6.2023 mennessä painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.