Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Scandinavian Cable Service Oy -Toimistohenkilö


SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja. Olemme lähes 20 vuoden ajan olleet skandinaavisen kaapeliteollisuuden kumppani huolehtien siitä, että asiakkaillamme on tarvittavat raaka-aineet tuotannon häiriöttömään toimintaan. SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY toimii yhteistyössä alan johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa pyrkien tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman kaapelinvalmistuksessa tarvittavia raaka-aineita. Omalla palvelukonseptillamme takaamme, että ensiluokkaiset raaka-aineet ovat kaapelinvalmistuslinjoilla juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Lue lisää yrityksestämme: www.scsoy.fi

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Euraan


ToimistohenkilöäTyötehtäviisi kuuluu useita osa-alueita. Työskentelet mm. kv-kaupan, ostojen, asiakastilausten sekä taloushallinnon ja laskutuksen parissa. Nautit työskentelystä ja kommunikoinnista kansainvälisessä ympäristössä ja olet mielelläsi yhteydessä eri sidosyhmiin Pohjoismaissa, Suomessa ja Baltian maissa.

Pidät rutiininomaisista työtehtävistä ja haluat myös kehittää niitä entistä toimivammiksi. Sinulla on näkemystä ja kokemusta toimiston hoitamisesta ja toimit tiimisi tukena hymyssä suin. Omaat myös hyvät organisointitaidot ja itsenäisen työotteen.


ODOTAMME SINULTA:

- organisointikykyä
- itsenäistä työotetta
- kykyä viestiä selkeästi
- riittävää kirjanpidon osaamista, jotta voit toimia avustavissa kirjanpitotehtävissä ja asioida taloushallinnon kanssa
- MS Officen käyttökokemusta (erityisesti Excel)
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- halua palvella sidosryhmiä
- työkokemusta
- suomen ja englannin kielen taitoa


ETUA TYÖSSÄ:

- ruotsin kielen taito
- aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä
- kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä
- kiinnostus tekniikkaa ja materiaaleja kohtaan


TARJOAMME:
- vakituisen työpaikan
- mukavan ja rennon tiimin ja työilmapiirin
- vakavaraisen yrityksen taustatuen


Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena henkilöstövuokrauksen kautta (8kk), jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua yrityksemme palvelukseen.


Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoiveella varustettu hakemuksesi sekä ansioluettelosi hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio p. 040 647 2205 / esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.