Service Desk -tukihenkilö

Oletko asiakaspalveluhenkinen IT-persoona?

Etsimme asiakkaallemme Service Desk -tukihenkilöä Helsinkiin


Työssäsi yrityksen sisäisessä Service Deskissä tuet toimipisteen työntekijöitä heidän päivittäisissä IT-tuen tarpeissaan. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta Service Desk -tyyppisestä työstä sekä tuntemusta Microsoft -tuotteiden maailmasta sekä AD -ryhmähallinnasta. Mikäli sinulla on tämän lisäksi kokemusta MAC- ja Mobiilipuolelta, lasketaan se eduksi.Luonteeltasi olet vastuuta ottava ja itsenäiseen työotteen omaava henkilö, joka haluaa tuottaa laadukasta palvelua loppukäyttäjille. Haluat kehittyä työssäsi ja ottaa mahdollisesti ammatillisia lisävastuita.Työskentely tapahtuu pääosin lähityönä toimipisteellä (80% läsnä / 20% etä), koska tehtävä monipuolisuudessaan sisältää muutakin kuin "tikettityötä".


Työ alkaisi sopimuksen mukaan juhannuksen jälkeen/heinäkuun alussa perehdytysjaksolla.

Työsuhde solmitaan ManpowerGroupin kanssa toistaiseksi voimassaolevana.
Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) ja työaika on arkisin klo 8-16 välillä.


Kiinnostuit?

Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana! Paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme tehtävään soveltuvia ehdokkaita.

Hakuohjeet:
Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoija Esko Saurio 040 647 2205/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.