Service Operations Dispatcher

Onko sinulta erinomaiset suunnittelu- ja organisointitaidot sekä ongelmanratkaisukykyä? Innostutko ihmisten ja asioiden koordinoinnista ja oletko kiinnostunut uusiutuvasta energiasta? Haluaisitko jännittävän työn yhdessä maailman vastuullisimmista yrityksistä? Etsitkö mahdollisuutta työskennellä globaalissa yrityksessä ja olla osa kasvavaa teollisuudenalaa?SERVICE OPERATORS DISPACHERIN (huollon suunnittelija) tehtävässä Vestaksella saat mahdollisuuden kehittyä alati kasvavassa organisaatiossa uusimman tuulivoimateknologian parissa!Etsimme tiimiimme huollon suunnittelijaa Suomessa sijaitsevien tuulivoimaturbiinien huolto- ja korjaustyötoimien aikatauluttamiseen ja koordinoimiseen. Tehtävä on monipuolinen ja erittäin tärkeässä asemassa huoltotoiminnan kokonaisuuden kannalta. Mikäli pidät aikataulujen suunnittelemisesta sekä kommunikoinnista eri ihmisten kanssa niin suomeksi kuin englanniksi, tämä on paikkasi! Koulutamme sinut tehtävään!

Vestaksen huolto-osasto Suomessa vastaa tuulivoimaloiden huollosta Suomessa ja Virossa. Toimit Vaasassa ja tulet osaksi alueellista tiimiä ja vastaat oman alueesi Suomen palvelusuunnittelusta. Olet myös tärkeä osa asiakkaidemme odotuksia vastaavien tuotteiden ja palvelujen varmistamisessa ja toimittamisessa. Toimiaksemme tehokkaasti tarvitsemme suunnittelijoita, jotka pystyvät hallitsemaan muuttuvia tilanteita itsevarmalla ja jäsennellyllä lähestymistavalla.

Vastuutehtäväsi tässä roolissa ovat:

 • Analysoida ja aikatauluttaa huolto- ja korjaustehtäviä teknikkotiimeille.
 • Kohdistaa ja ohjata resursseja huoltotöihin.
 • Varmistaa, että työmääräykset on suunnattu kaikille saapuville töille.
 • Priorisoida avoimet työmääräykset yrityksen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti.
 • Varmistaa tehokas sisäinen viestintä eri osastojen välillä.
 • Luoda kattava viikoittainen suunnitelma töiden aikataulusta kullekin teknikkotiimille.
 • Eskaloida mahdollista ylikuormitusta ja työpulaa koskevat asiat tarvittaessa esimiehelle ja/tai aluejohtajalle sekä tehdä suosituksia resurssien tehokkaasta käytöstä.
 • Päivittäinen raportointi Salesforceen sekä muut mahdolliset tehtävät.


Toivomme sinulta löytyvän

 • Erinomaiset suunnittelu- ja organisointitaidot
 • Järjestelmällinen ja analyyttinen lähestymistapa yksityiskohtiin
 • Joustavuus äkillisiin muutoksiin keskittyen ongelmanratkaisuun
 • Paineen- ja stressinsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin
 • Kyky analysoida numeerista tietoa ja tunnistaa trendejä
 • Hyvät kommunikointitaidot englannin kielellä, suomen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Hyvät tietotekniset taidot, sillä työtehtäviin kuuluu päivittäinen raportointi ja kommunikaatio eri järjestelmien kautta


Eduksi katsomme

 • Kokemuksen työnsuunnittelusta teknisiin palveluihin tai logistiikkaan liittyvästä palveluympäristöstä
 • Kokemuksen SalesForcesta


Mitä Vestas tarjoaa?

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asianmukaiset työkalut ja panostuksen kehitykseesi. Pääset työskentelemään motivoituneen ja monimuotoisen tiimin kanssa nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, missä kommunikaatio ja yritysstruktuuri ovat avaintekijöitämme hyviin tuloksiin. Vestas on tasa-arvoinen työpaikka, joten toivotamme kaikki hakijat tervetulleiksi!

Työsuhteesta

Toivomme uuden työntekijän aloittavan työssään mahdollisimman pian. Työsopimus solmitaan vuokratyösuhteena ManpowerGroupin kanssa ja on kestoltaan vuoden 2023 loppuun. Tämän jälkeen hyvät mahdollisuudet jatkosopimukseen! Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7-15, ajoittain voi myös tulla lauantaipäivystysvuoroja (6h).

Kiinnostuitko, hienoa!

Rekrytointiprosessista vastaa ManpowerGroup. Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja kiinnitämme sopivan henkilön tehtävään mahdollisimman nopeasti!

Lisätietoa tehtävästä antavat sinulle ManpowerGroupin rekrytoijat Miia Sinkko 040 1930 347, [email protected] ja Niina Kronqvist 040 516 9903, [email protected].Vestas is the energy industry's global partner on sustainable energy solutions. We are specialised in designing, manufacturing, installing, and servicing wind turbines, both onshore and offshore. Across the globe, we have installed more wind power than anyone else. We consider ourselves pioneers within the industry, as we continuously aim to design new solutions and technologies to create a more sustainable future for all of us. With more than 145 GW of wind power installed worldwide and 40+ years of experience in wind energy, we have an unmatched track record demonstrating our expertise within the field. With 29,000 employees globally, we are a diverse team united by a common goal: to power the solution - today, tomorrow, and far into the future. Vestas promotes a diverse workforce which embraces all social identities and is free of any discrimination. We commit to create and sustain an environment that acknowledges and harvests different experiences, skills, and perspectives. We also aim to give everyone equal access to opportunity. To learn more about our company and life at Vestas, we invite you to visit our website at www.vestas.com and follow us on our social media channels. We also encourage you to join our Talent Universe to receive notifications on new and relevant postings.

ManpowerGroup on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.