Signode Finland - Mekaaninen kokoonpanija

Signode Finland Oy (entinen nimi Haloila), on yksi maailman johtavista automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signodea, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta yrityksestä, jotka ovat erikoistuneet ainutlaatuisten pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen.

Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita. Lue lisää: www.haloila.com ja www.Signode.fi.

Etsimme tuotannon tiimiin Maskuun kasvun tueksi

MEKAANISIA KOKOONPANIJOITA

Etsimme Tekijä-tyyppejä, joilla pysyy työkalut käsissä ja joiden asenne on ehdotonta timanttia! Työpäiviisi kuuluu monipuolisia kokoonpanotehtäviä erilaisten Octopus-koneiden parissa kokeneen ja taitavan tiimin kanssa.


Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla kokemusta vastaavasta tehtävästä, mutta sinulla tulee olla ymmärrystä kokoonpanotyöstä sekä halu kehittyä omassa työssäsi. Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on ehdottoman tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Positiivinen "Onnistuu!"-asenne on ehdotonta plussaa!

Taustasi voi koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen puolesta olla melkein mikä tahansa. Tärkeintä on, että erilaiset työkalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja etkä hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan työssäsi itsenäisesti, olet huolellinen ja tarkka.

Valittujen henkilöiden työt lähtevät liikkeelle kattavalla perehdytyksellä.
Työaika on päivätyö (8h päivä / 40h viikko) maanantaista perjantaihin, liukuvalla työajalla (aloitus klo 6-9 välillä ja lopetus klo 14:30-17:30 välillä) tuoden joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin.

Helpoiten pääset työpaikalle omalla autolla, tai jos työmatka on sopivan pituinen niin vaikka polkupyörällä! Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, mikäli kaikki sujuu hyvin, on tämän jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille mahdollista.

Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Töiden aloitus touko-kesäkuussa / sopimuksen mukaan.


Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Reserach Consultant Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] sekä Senior Recruitment Consultant Esko Saurio 040 547 2205/ [email protected]

Etsimme Signodelle myös sähkökokoonpanoon sekä keräilyyn tekijöitä, lisätietoja näistä tehtävistä saat Manpowerin avoimista työpaikoista!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.