Siistijä - Freesikoti

Freesikoti on turkulainen siivousfirma, jonka energiset siivoojat työskentelevät Varsinais-Suomen alueen kodeissa helpottamassa asukkaiden arkea ja tekemässä asumisesta viihtyisämpää. Käymme myös toimistoissa tekemässä taikojamme ja muuttosiivouksetkin hoituvat perusteellisin ottein. Me aidosti pidämme siitä, mitä teemme, ja siksi siivous sujuu täydellä sydämellä ja ammattiylpeydellä. Asiakkaidemme toiveet saavat meiltä täyden kunnioituksen, ja tavoitteemme on, että jokainen voi siivouksemme jälkeen nähdä ja tuntea tiloissaan freesin tuulahduksen! Lue lisää: https://www.freesikoti.fi/

Oletko sinä Freesikodin uusi SIISTIJÄ?

Etsimme asiakkaamme Freesikodin mukavaan työporukkaan uutta siivoojaa tekemään jokapäiväistä siivoustyötä Turun alueella. Työtä tehdään niin pari- kuin yksilötyönä ja työhön annetaan kattava perehdytys.

"Meillä on mukavaa töissä ja olemme yhdenvertainen työporukka."

Tämä työ sopii sinulle, mikäli:

  • Pidät siivoustyöstä (aiempi kokemus lasketaan eduksi, mutta ei ole pakollista!)
  • Etsit jokapäiväistä ja pitkäaikaista työtä
  • Sinulla on ajokortti (oma auto luetaan eduksi)
  • Puhut sujuvasti suomen kieltä


Työsuhteesta:
Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 9-17 välissä, mutta joustoa (esim. klo 8-16) on myös mahdollista ajoittain tähän saada. Työtunteja on viikkotasolla 30-37,5h.

Työsuhde on aluksi 6 kuukauden mittainen ja se solmitaan Manpowerin kautta vuokratyösuhteena. Työllistyminen suoraan Freesikodin vakituiseksi työntekijäksi on hyvälle tekijälle tämän jälkeen mahdollinen!


Tuntipalkka katsotaan aiemman työkokemuksen mukaan ja hyvälle tekijälle tuntipalkan nousu ajan saatteessa on myös mahdollinen!

Työt alkavat MAHDOLLISIMMAN PIAN sopivan henkilön löydyttyä, joten hakea kannattaa HETI, mikäli kiinnostuksesi heräsi!

Hakuohjeet:

Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta liittämällä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia tietoturvasyistä.Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoija:
Miia Sinkko p. 0401930347 (arkisin klo 9-16) / [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.