Suomen Hormistokeskus Oy -Hormistoasentajakokelas

Suomen Hormistokeskus Oy on erikoistunut yli 25 vuoden kokemuksellaan taloyhtiöiden sekä pientalojen savu- ja ilmanvaihtohormien sekä ilmanvaihdon kunnostamiseen, korjaukseen, nuohoukseen ja kartoittamiseen. Meihin luottavat niin taloyhtiöt kuin pientalot ja teollisuus, rakennusliikkeet, suunnittelijat ja eri alojen yritykset sekä asiantuntijat. Palvelumme kattaa kaiken hormeihin ja ilmanvaihtoon liittyvän - on työ sitten mummonmökkiin tai 200 asuntoiseen kerrostaloon.


Lähde hormien sankariksi yläilmoihin!


Toimintamme yhä kasvaessa etsimme asennusporukkaamme uutta henkilöä kehittymään hormistoasentajaksi pääkaupunkiseudulle. Hyvälle tekijälle olemme valmiit tarjoamaan vakituisen työsuhteen.

Työ sisältää hormien ja savupiippujen kunnostuksia ja saneerauksia, hormien kuntotutkimuksia ja kartoituksia sekä iv-asennuksia.

Alalle haluava koulutetaan toimestamme heti alusta alkaen palkallisella työsuhteella "kisällistä mestariksi" -mallilla (työhön opetellaan kokeneen työparin opastuksella). Sinulta olisi hyvä löytyä kokemusta ja/tai koulutusta rakennusalalta tai vastaavalta sekä oikeanlaista asennetta oppia ja omaksua uutta, jotta pääset työssäsi hyvään vauhtiin.

Ja jo kokeneemmalle hormisasentajalle meillä on myös ajan kanssa tarjota kehittymismahdollisuuksia esimerkiksi työnjohtajan töiden merkeissä.

Etsimme henkilöä, joka tulee helposti toimeen muiden kanssa, on asiakaspalveluhenkinen ja joka hoitaa hommansa hyvin. Lisäksi sinulta tulee löytyä B-ajokortti ja etkä tunne oloasi epävarmaksi korkeissakaan kohteissa. Työ sisältää jonkin verran reissaamista Uudellamaalla.

Palkkaus on rakennusalan TES.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti Manpowerin hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Oona Jakobsson, 040 185 8306, oona.jakobsson@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.