Sykes - Rahoitusalan asiakaspalvelijat

SYKES Finland Oy on osa SYKES Enterprises Incorporated yhtiötä, jolla on yli 55 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja yli 40 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta. SYKES palvelee sekä pieniä paikallisia että maailman johtavia kansainvälisiä yrityksiä. SYKES toimii liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing). SYKES Finland Oy on perustettu vuonna 2002. SYKES Finland Oy:ssä Turun Kupittaalla työskentelee yli 200 työntekijää. Tällä hetkellä tuotamme asiakaspalvelua sekä tuote- ja teknistä tukea seitsemällä eri kielellä.


Etsimme tiimiimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen

RAHOITUSALAN ASIAKASPALVELIJAA

Työ sisältää rahoitusalan henkilöasiakkaiden palvelua chat-kanavan ja puhelimen kautta. Palvelulupaus on 24/7, ja nyt tarvitsemme työntekijöitä tekemään päivävuoroa. Työvuorot ajoittuvat pääosin klo 8-18 arkisin. Viikonloppuvuoroja tulee n. 5 viikon välein ja niiden työaika ajoittuu klo 8-21 välille. Viikoittainen työaika on keskimäärin 37,5 h ja tasoittumisjakso kaksi viikkoa.

Työssäsi tarvitset

-huolellisuutta ja tarkkuutta
-paineensietokykyä ja tilannetajua
-sujuvaa kirjallista ilmaisua suomeksi, muu kielitaito eduksi
-hyvää englannin kielitaitoa (yrityksen sisäinen kieli)
-itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta


Tarjoamme sinulle

-koulutuksen tehtävään
-viihtyisät ja ergonomiset työtilat Kupittaan sydämessä
-asiantuntevan tiimin tuen työllesi
-ePassin
-omalla autolla kulkeville mahdollisuuden pysäköintipaikkaan
-monipuoliset henkilöstöedut ja aktiivisen työyhteisön
-kansainvälisen työpaikan ja työnantajan
-työpaikan kasvavassa yrityksessä


Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa viikon mittaisella koulutusjaksolla. Luottotiedot tarkistetaan ennen työsuhteen alkamista. Palkkaus ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Työtä ei voi tehdä etänä.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja työ alkaa jo mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio 040 6472 205, esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.