Taksinvälittäjä

Etsimme taksikeskukseemme kokoaikaista


TAKSINVÄLITTÄJÄÄ


Välitämme takseja Vaasan, Mustasaaren, Pietarsaaren alueille. Toimimme myös Pohjanmaan suorakorvattavien taksimatkojen tilausvälityskeskuksena sairaanhoidon matkoille. Välitämme myös vaikeavammaisten kuljetuspalvelumatkoja Vaasan, Mustasaaren, Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Pedersören sekä Luodon alueilla.

Toimistomme sijaitsee ihan ydinkeskustassa viihtyisissä tiloissa. Keskuksemme palvelee 24/7, joten työntekijän pitää pystyä tekemään kaikkia vuoroja. Perehdytämme työhön 2-3 viikon harjoittelujaksolla. Työ tapahtuu tietokoneella sekä kuulokkeilla.

Tehtävässä menestyäksesi vaadimme:
- Erittäin sujuvaa suomen- sekä ruotsinkielentaitoa sekä hyvää englanninkielen taitoa
- Joustavuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Valmiutta tehdä 3 -vuorotyötä
- Tarkkuutta ja tunnollisuutta työntekijänä

Meille on tärkeää palvella asiakasta hyvin ja tehdä kaikkemme onnistuaksemme. Työ on ajoittain kiireistä ja stressaavaa, välillä taas rauhallista ja hiljaista. Meillä on hyvä yhteishenki ja viihdymme työssämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokoaikaisen työn (n.150tuntia / kk) mahtavassa työyhteisössä. Työ on 3 -vuorotyötä (ma - su) klo 7-15, 15-22, 22-07 ja 10-18. Työsopimus solmitaan Manpower Oy:n kanssa.


Hae tehtävää PIKAISESTI www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Sanni Lemetyinen ([email protected])

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.