Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Taksinvälittäjä, Jyväskylän Aluetaksi

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Vastaanotamme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Kyydit välitetään kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille. JYTAKSIn tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Palvelemme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella - ja tarvittaessa pidemmälläkin.

Välitämme lisäksi taksipalveluja Itä-Suomen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon alueilla. Tuotamme välityspalvelut Joensuun Taksi Oy:lle, joka toimii Taksi Itä-Suomi nimellä. Taksi Itä-Suomen vastuulle kuuluvat Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat meille. Taksi EHT-Line Oy:n puhelut ovat ohjautuneet meille elokuusta 2019.

Tuotamme päivystysaikana Sansia Oy:n toiminta-alueen vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuskyytien tilausvälityksen. Toiminta-alueena on Kuopio, Karttula, Riistavesi, Nilsiä, Maaninka, Juankoski, Siilinjärvi, Vehmersalmi, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus sekä Pielavesi. Päivystysaika on arkisin ma-pe 17-07, arkipyhinä sekä viikonloppuisin. Lisätietoja yrityksestä löydät sivulta www.jytaksi.fi.

Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä täydentämään Jyväskylän Aluetaksi Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään henkilöliikenteen tilausvälityskeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

Työtä tehdään puhelimitse ja tilaukset kirjataan Taxibook-järjestelmään. Lisäksi työssä tehdään ajoreitityksiä ja käytetään mm. Mobirouter -kuljetusoptimointijärjestelmää.

Työtä tehdään tiimeissä ja tilausvälityspalvelu on toiminnassa 24/7. Työssä vaaditaan siis mahdollisuutta toimia kolmivuorotyössä. Kuuden viikon tasoittumisjaksossa työaika on enintään 225 tuntia, jolloin viikoittainen työaika on keskimäärin 37,5 tuntia. Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Työt alkavat perehdytyksellä 19.1.2021 ja perehdytys kestää noin kuukauden. Työ alkaa vuokratyösuhteella ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme palvelukseen.

Odotamme hakijalta

 • Iloista ja rempseää otetta työhön sekä tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
 • Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
 • Paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
 • Joustavuutta ja sitoutumista kolmivuorotyöhön
 • Halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
 • Paikallistuntemus, englanninkielentaito ja kokemus yhteyskeskustyöskentelystä ja puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
 • Hyvän työporukan ja tekemisen meininkiä
 • Kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi
 • Autoliikennealan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
 • Pitkäaikaisen työsuhteen ja mukavan työn asiakaspalvelutehtävissä

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 23.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.