Taksinvälittäjä, Jyväskylän Aluetaksi

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Vastaanotamme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Palvelemme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella - ja tarvittaessa pidemmälläkin.

Välitämme lisäksi kuluttaja-asiakkaiden taksipalveluja Itä-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon alueilla.

Tuotamme päivystysaikana Sansia Oy:lle ja Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskukselle vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten välityksen. Päivystysaika on arkisin ma-pe 17-07, arkipyhinä sekä viikonloppuisin.

Kesäkuun alussa käynnistyy uusi asiakkuus, Keski-Suomen maakunnallisten SOTE henkilökuljetusten välityspalvelu, jonka vuoksi tarvitsemme lisää asiakaspalvelun ammattilaisia.

Lisätietoja yrityksestä löydät sivulta www.jytaksi.fi.

Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä täydentämään Jyväskylän Aluetaksi Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään henkilöliikenteen tilausvälityskeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

Työtä tehdään puhelimitse ja tilaukset kirjataan TaxiBook-järjestelmään. Lisäksi työssä tehdään ajoreitityksiä ja käytetään mm. MobiRouter- ja SAMPO-kuljetusoptimointijärjestelmiä.

Työtä tehdään tiimeissä ja tilausvälityspalvelu on toiminnassa 24/7. Työssä vaaditaan siis mahdollisuutta toimia kolmivuorotyössä. Kuuden viikon tasoittumisjaksossa työaika on enintään 225 tuntia. Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Työt alkavat perehdytyksellä 24.5.2021 ja perehdytys kestää noin kuukauden. Työ alkaa vuokratyösuhteella ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme palvelukseen.

Odotamme hakijalta

 • Iloista ja rempseää otetta työhön sekä tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
 • Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
 • Paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
 • Joustavuutta ja sitoutumista kolmivuorotyöhön
 • Halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
 • Englanninkielentaito ja kokemus puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
 • Hyvän työporukan ja tekemisen meininkiä
 • Kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi
 • Autoliikennealan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
 • Pitkäaikaisen työsuhteen ja mukavan työn asiakaspalvelutehtävissä

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 27.4.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.