Taloushallintoassistentti kesätöihin - Pikipruukki

Kiinteistö Oy Pikipruukki on Vaasan suurin vuokranantaja. Yhtiö toteuttaa kodikasta asumista elämän eri vaiheisiin sekä omistajan tahdon mukaista sosiaalista asuntotuotantoa Vaasassa. Vastuullisena työnantajana yhtiö arvostaa henkilökuntaa ja johtoa. Yhtiö panostaa kiinteistöjen ylläpidon kehittämiseen, asukasdemokratiaan ja koulutukseen sekä huolehtii työntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä heidän työssään. Lisätietoa: www.pikipruukki.com

Etsimme tarkkaa ja oma-aloitteista TOIMISTOASSISTENTTIA TALOUSHALLINTOON kesätöihin Pikipruukille!

Pikipruukilla työskentelee palveluhenkisiä ja ammattitaitoisia osaajia. Meillä pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa työskennellään hyvällä fiiliksellä toisia auttaen. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kartuttaa monipuolista työkokemusta mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Työt alkavat sovitusti - kuitenkin viimeistään 1.6.2023 ja kestävät elokuun loppuun.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa työkokemusta toimistotehtävistä
  • kirjanpidon perusteiden hallintaa
  • yhteistyökykyä, iloisuutta ja aurinkoisuutta
  • oma-aloitteista, reipasta, tarkkaa sekä huolellista työotetta
  • erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • MS Office -ohjelmien hallintaa, uusien järjestelmien omaksuminen ei myöskään ole sinulle hankalaa


Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on oppimiskykyinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputulos on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Positiivinen "Onnistuu"-asenne on ehdotonta plussaa!

Kiinnostuitko?

Rekryprosessista vastaa ManpowerGroup. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.3.2023 mennessä oheisen hakulinkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

Lisätietoa tehtävästä antavat sinulle ManpowerGroupin rekrytoijat Miia Sinkko 040 1930 347, [email protected] ja Niina Kronqvist 040 516 9903, [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.