Talouspäällikkö, Connected Finland

Connected Finland Oy on suomalainen esineiden internet -yhtiö, jonka käyttämä Sigfox-teknologia on langatonta, vain vähän virtaa kuluttavaa ja pitkäkantoista mahdollistaen suurienkin laitemäärien liittämisen verkkoon helposti ja edullisesti. Connected Finland rakentaa, operoi ja kehittää Sigfox -verkkoa Suomessa ja Virossa. Lisäksi yritys valmistaa IoT-laitteita ja tarjoaa asiakkailleen sovellusalustapalveluita. Yrityksellä on asiakkaita jo yli 50 maassa ja viennin osuus liikevaihdosta on yli 50%. Tällä hetkellä yritys työllistää 14 henkilöä. Lisätietoa https://www.connectedfinland.fi/

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, Connected Finland Oy

Etsimme talouspäällikköä asiakkaallemme Connected Finland Oy:lle Espooseen vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessista vastaa Experis ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Connected Finland Oy:lle.

Talouspäällikkönä pääset hyppäämään monipuoliseen taloushallinnon rooliin, jota on myös mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässä vastaat yrityksen päivittäisistä talousasioista yhteistyössä ulkoistetun tilitoimiston kanssa.

Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat mm.

  • Myynti- ja ostolaskutusprosessin hallinnointi
  • Saatavienhallinnasta vastaaminen sekä siihen liittyvä neuvonta ja opastus
  • Logistiikan rahavirtojen hallinta ja maahantuonti sekä vienti
  • Varastojen taloudenhallinta
  • Talousraportointi sekä yrityksen taloudellisessa suunnittelussa avustaminen

Etsimällämme talouspäälliköllä on taloushallinnon tai laskentatoimen koulutustausta (mielellään AMK tai yliopisto) sekä jo ennestään kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Excel-osaamisesi on vähintäänkin sujuvaa, kokemus Netvisor- ja Odoo-järjestelmistä lasketaan eduksi.

Arvostamme myös yrittäjähenkistä otetta työhön, rentoa asennetta sekä aitoa motivaatiota kasvaa tehtävässä yrityksen sisällä. Kestät hyvin painetta, rutiineja ja suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti. Työskentelyssäsi korostuvat huolellisuus, kyky itsenäiseen työhön, yhteistyötaidot sekä liiketoimintalähtöinen ajattelu.

Connected Finland Oy:n toiminta on nopeasti kasvavaa ja kansainvälistä, ja kehitysmahdollisuudet ovat erinomaiset. Oikealla osaamisella, asenteella ja motivaatiolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana, toimien osana suomalaista menestystarinaa.

Tarjoamme:

  • Rennon ja tiiviin työyhteisön, jossa viihdyt varmasti
  • Monipuoliset työtehtävät, sekä osaamisesi mukaan muokkautuvan työnkuvan kansainvälisessä työympäristössä
  • Erinomaiset kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / [email protected]

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.