Tapauskäsittelytiimin Palvelupäällikkö

Me REDGO:lla hoidamme usean vakuutusyhtiön ja automerkin puhelinhätäpalveluita sekä muita neuvontapalveluita. Lisäksi välitämme hinaustilauksia valtakunnalliselle REDGO-hinausverkostolle. Palvelukeskuksessa neuvomme asiakkaita pääosin autoiluun liittyvissä asioissa, mutta autamme myös koti- ja muissa vakuutusasioissa. Olemme olleet suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Ensin nimellä Falck, nyt olemme REDGO.

Etsimme asiakkaallemme REDGO Finland Oy:lle PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Malmin toimistolle noin 1,5 vuotta kestävään vanhempainvapaan sijaisuuteen

Mistä on kyse?

Palvelupäällikön tehtävässä luotsaat yhdeksän hengen tapauskäsittelytiimiä ja raportoit työstä operatiiviselle johtajalle. Organisoit tapauskäsittelijöiden päivittäistä työtä ja tarvittaessa myös autat tiimiäsi kiireisinä hetkinä. Tiimin arjen sujuvuuden varmistamisen lisäksi tässä tehtävässä pääset vahvasti kehittämään tapauskäsittelyprosesseja ja mukaan tiimin rajat ylittäviin kehitysprojekteihin, jotka eivät välttämättä rajoitu vain Suomen toimintoihin. On tärkeää, että omaat kehittävän ja kyseenalaistavankin ajatusmaailman ja löydät prosesseista parannettavaa. Ymmärrät integraatioiden ja automaation mahdollisuuksia, jotta tiimisi työ olisi mahdollisimman sujuvaa. Bongaat epäkohtia ja mietit niihin ratkaisuja. Hyödynnät sujuvasti dataa työssäsi ja viestit luontevasti tavoitteista ja luvuista.

Tiimisi käsittelee REDGO-hinausverkostosta ja verkoston ulkopuolelta tulevia ajoneuvojen hinauslaskuja ja laskuttaa ne edelleen toimeksiantajilta, joita on muun muassa vakuutusyhtiöt ja automaahantuojat. Tiimisi työ on sesonkiluonteista. Työnkuvaasi kuuluu myös erilasta tapauskäsittelyyn liittyvää selvitystyötä ja laskujen hallinnointia. Toimit sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien yhteyshenkilönä tapauskäsittelyyn liittyvissä projekteissa ja kyselyissä.

Mitä toivoisimme sinulta?

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja mielellään muutosjohtamisesta, sillä olemme jo vahvasti muutoksen ja kehittymisen polulla. Sinulla voi olla työkokemusta esimerkiksi vakuutuksista, laskutuksesta ja prosessien kehittämisestä. REDGO on kansainvälinen organisaatio, joten tässä tehtävässä vaatimuksena on, että osaat kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, mutta koulutustasi tärkeämpää on persoonasi ja työkokemuksesi.

Johtamistyyliltäsi olet helposti lähestyttävää esihenkilö, joka tukee sparraavalla johtamistyylillään tiimin dynamiikkaa ja tehokkuutta, työhyvinvointia unohtamatta. Olet jämäkkä ja toimeen tarttuva ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on positiivinen asenne ja kehittävä ote työhön.

Mitä meiltä saat?

REDGO Finland Oy tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavankin mahdollisuuden työskennellä hinausalan markkinajohtajan riveissä. Organisaatio on matalahierarkinen, kollegat mukavia ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan REDGO Finland Oy:lle. Tehtävä on kokoaikainen, noin 1,5 vuotta kestävä vanhempainvapaan sijaisuus. Liukuva työaikasi on 37,5 tuntia viikossa ja voit tehdä töitä hybridimallin mukaisesti Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevan toimiston lisäksi myös etänä.

Kiinnostuin! Miten haen?

Laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen "Hae nyt" -painikkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt