Tech Lead

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowisen tekeminen nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyys ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. Koetko siis intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen? Haemme kasvavaan joukkoomme

TECH LEADIA

työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävissä ylläpidon ja kehitysvaiheessa olevien palveluiden sekä projektien parissa. Tehtävässäsi johdat, tuet ja toteutat yhdessä kehittäjien kanssa Java teknologiaan pohjautuvia toimeksiantoja käynnissä oleviin paikkatietoprojekteihin. Päivät ovat vaihtelevia ja sisältävät niin tekemistä kuin ohjaamista sekä paljon uuden oppimista. Tiimissämme on avoin, luottamuksellinen ilmapiiri ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sinulle kasvaa osaajana ja vaikuttaa oman työhösi sisältöön.

Pääset mukaan toteuttamaan moniulotteisia ja haastavia ratkaisuja, joiden parissa et taatusti tylsisty. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio - sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen! Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen - Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

Meillä työskennellään joustavasti. Toki toivomme näkevämme työkavereita myös toimistollamme, joita meillä on ympäri Suomen eri paikkakunnilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisella on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

ODOTAMME SINULTA

Omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen ohjelmistokehityksen parista ja toivomme sinulta kykyä toteuttaa toimivaa arkkitehtuuria. Arvostammekin laajaa ymmärrystä teknologioista, erityisesti pilvipalveluista kuten AWS ja Azure. Palvelinteknologioista sinulle tuttuja ovat mm. Httpd (Apache, Nginx), Jetty ja Tomcat. Web-frontendin puolelta olet kenties toiminut Reactin, JavaScriptin sekä HTML/CSS:n ja Backendin puolelta Java sekä Spring parissa.

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

  • Tietoturvaosaaminen
  • Ymmärrys paikkatiedoista
  • Ymmärrys relaatiotietokannoista
  • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot - työkielenä Suomi ja Englanti
  • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen
  • Positiivinen ote - ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta. Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme, kuten mm. kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset, sairaan lapsen hoitopalvelut, lounas-, työmatka ja puhelinedut sekä liikunta- ja virkistysedut - tukevat hyvinvointia. Meillä pääset kehittämään sekä kehittymään!

Osuiko osaaminen kohdilleen? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 5.2.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja työtehtävästä Experikseltä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Mielonen, p. 040 623 7032 tai sähköpostitse [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.