Tech Lead, Helsinki

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Grano on suomalainen monitoimialayhtiö, joka toteuttaa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Työllistämme noin 900 henkilöä 21 paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Lappiin, ja koko tuotantomme on Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Liikevaihtomme on noin 110 miljoonaa euroa.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja ja muutoksen mahdollistaja.

Etsimme ketterään ja osaavaan EMMi-ohjelmistokehitystiimiimme TECH LEAD -osaajaa luotsaamaan tiimimme toimintaa eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään kanssamme suomalaisten top brändien käyttämää DAM (Digital Asset Management) SaaS-palvelua, joka palvelee nyt ja tulevaisuudessa asiakkaidemme digitaalisten aineistojen jakamisen tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tech Leadin tehtävässä autat asiakkaitamme saamaan lisäarvoa ammattimaisilla teknisillä ratkaisuillamme ja autat 9 henkilön tiimiämme onnistumaan siinä, mitä he tekevät. Johdat koodauskäytäntöjä ja osallistut päätöksentekoon koskien sitä, mihin suuntaan toimintaa ja tuotteen kehitystä viedään. Tehtävässäsi Tech Leadina sinun panoksellasi on suuri merkitys Granon liiketoiminnalle hyvin tärkeän tuotteen kehityksessä ja jatkuvuudessa.

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävä voi olla seuraava askel uraportaallasi tai vaihtoehtoisesti sinulta löytyy vankkaa kokemusta vastaavassa Tech Leadin roolissa työskentelystä.

Sinulta löytyy ohjelmistoarkkitehtuurista kyvykkyyttä, ja omaat kokemusta myös ohjelmiston elinkaaren suunnittelusta. Tuotteemme on pitkäikäinen, ja tärkeä osa tehtävääsi onkin tehdä tuotteen tulevaisuuden ja jatkuvuuden takaamisen näkökulmasta järkeviä teknologiavalintoja. Tukea tehtävässäsi saat tiimisi esimieheltä, scrum masterilta ja muulta tiimiltä. Teknologioiden osalta arvostamme sitä, että omaat kattavaa kokemusta .NET frameworkista ja C#-kielestä sekä Javascriptista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vankkaa osaamista ketteristä kehitysmenetelmistä sekä niiden soveltamisesta käytäntöön.

Sinulla on vahva halu päästä viemään tiimin toimintaa eteenpäin. Kommunikoit sujuvasti tiimisi ja eri sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi, ja ylläpidät omalla esimerkilläsi hyvää yhteishenkeä tiimissä. Haluat osallistua tiimisi rinnalla myös käytännön päivittäiseen koodaamiseen. Arvostamme suuresti sitä, että sinulla on asiantuntijamainen, mutta muut huomioon ottava ja yhdessä tekemistä arvostava asenne. Sinulta löytyy lisäksi taitoa pidellä monta palloa ilmassa yhtä aikaa.

Tarjoamme Sinulle

  • Kokeneiden ohjelmoinnin ammattilaisten ja muun työyhteisön tuen
  • Tilaisuuden nousta vastuulliseen rooliin, jossa näet kädenjälkesi tulokset.
  • Rennon työyhteisön, jossa kehitystiimin työrauhaa arvostetaan.
  • Itseohjautuvat organisaatiomallin, jossa jokaisella työntekijällä on vaikutusvaltaa yhteisiin asioihin
  • Viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
  • Koko henkilöstöä koskevan tulospalkkiomallin

Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään pohjoismaiden johtavassa alan organisaatiossa. Granolaiseen tapaan olemme joustavia - teemme töitä sieltä käsin, mistä se kullekin parhaiten onnistuu.

Me emme elä irti todellisuudesta. Emme siis odota, että työssä onnistumiset ovat aina täydellisiä. Olemme ikuisesti jatkuvalla tutkimusmatkalla. Emme hylkää vanhoja oppeja vain siksi, että uusia ja kimaltelevia juttuja on keksitty. Luovumme kuitenkin mielellämme sellaisesta mikä ei toimi, ja opimme tilalle jotain vaikuttavampaa.

Hakuohjeet

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 4.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 570 3680, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.