Technical Project Engineer

DEFA

Maailma tarvitsee kestäviä energiaratkaisuja, ja me tarvitsemme sinua kehittämään niitä kanssamme. DEFA on norjalainen teknologia- ja tuotantoyhtiö, joka auttaa kaupunkeja, yrityksiä ja yksityishenkilöitä käyttämään energiaa älykkäämmin. Tällä hetkellä meillä on 400 työntekijää kolmella mantereella. Kehitämme ja myymme yhdessä innovatiivisia energiaratkaisuja, jotka ovat yksi maailman tärkeimmistä painopistealueista tulevina vuosina. Avain DEFA:n menestykseen on jännittävä työympäristö, joka sekä luo että antaa energiaa. Työntekijänä olet aktiivisesti mukana yrityksen kehittämisessä, ja sinulla on monia mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti. Oletko valmis uusiin haasteisiin? Liity kanssamme jännittävään tulevaisuuteen

Etsimme DEFA:lle uutta kollegaa Technical project engineer- rooliin. Tässä roolissa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin kanssa turvatakseen teknisen suunnittelun sähköautojen latausratkaisujen (laitteistot ja niihin liittyvät pilvijärjestelmät) myyntiprojekteissa. Tulet olemaan keskeinen asiantuntija Suomessa liittyen sähköajoneuvojen lataukseen, ohjausyksiköihin ja asennusten teknisiin ratkaisuihin. Olet päivittäin asiakkaiden ja sähköasentajien tukena mm. ratkaisujen suunnittelussa, käyttöönottovaiheissa, teknisessä vianmäärityksessä ja ongelmanratkaisutilanteissa.

Sinulla tulisi olla soveltuva sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-alan tutkinto sekä kokemusta sähköalalta. Eduksi katsotaan tietoliikenne- ja ohjausjärjestelmien tuntemus. Olet työskentelytavoiltasi analyyttinen, sitkeä, itsenäinen, yhteistyökykyinen ja kommunikoiva. Nautit teknisistä haasteista ja niiden ratkomisesta. Jos olet utelias, motivoitunut ja kiinnostunut alaa kohtaan, tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa kanssamme. Suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin taito ovat pakollisia tässä tehtävässä.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vantaalla. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Experis Oy:n kanssa. Jos tämä tehtävä kiinnostaa, niin kannattaa hakea tai kysyä lisää heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus on auki 6.12.2021 asti. Lisätietoja antaa tarvittaessa Experiksen Senior Consultant Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected].

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.