Technopolis - Aulapalveluhenkilö, Hermia

Vuonna 1982 Oulussa perustettu Technopolis on työympäristöjen asiantuntija, joka tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Kokonaisuuteen kuuluu niin työtilojen suunnittelua kuin aula- ja kokouspalveluja, ravintolapalveluita ja siivousta. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä. Technopoliksella on 15 kampusta, joissa toimii 1 400 asiakasyritystä kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa. Työntekijöitä on tällä hetkellä n.230 ja toimipisteet sijaitsevat Suomessa viidellä paikkakunnalla.

Työskentelemme intohimoisesti ja tarmokkaasti ylittääksemme asiakkaidemme odotukset. Pidämme lupauksemme ja toimimme todellisina tiimeinä saavuttaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Olemme innokkaita oppimaan ja valmiita muutokseen. Jos tunnet voivasi sopeutua osaksi nopeasti kasvavaa kansainvälistä menestystarinaa maustettuna yrittäjähenkisellä asenteella, saatat olla tiimimme seuraava uusi jäsen!

Ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon etsitään uutta

AULAPALVELUHENKILÖÄ (Customer Service Agent) Tampereen Hermian kampukselle.

Aulapalveluhenkilönä vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy asiakaspalvelutehtävien lisäksi monipuolisesti hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä työtehtäviä, kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta asiakaspalvelutyöstä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen. Työaika arkisin (ma-pe) klo 7-17 välillä.

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni. Technopoliksen henkilöstöedut pitävät sisällään mm. hammaslääkäri-, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Työn aloitus tehtävään valitulla henkilöllä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Työpiste työsuhteen alkaessa on Hermian kampuksella.

Mikäli tämä kuulostaa tehtävältä, johon voisit itsesi kuvitella, niin jätäthän meille hakemuksesi ja CV:n oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 1.10.2021, mutta suosittelemme hakemaan heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Manpowerin Recruitment Consultant Anu Erkkilä, p.040 5460 862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.