Tekninen asiantuntija - asuntomanageri

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.

Haemme TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA ASUNTOMANAGERIN tehtävään vahvistamaan teknisen isännöinnin tiimiämme. 

Asuntomanageri toimii teknisenä asiantuntijana ja on tärkeässä roolissa varmistamassa, että asuntomme ovat hyvässä kunnossa ennen uusien asukkaiden muuttoa. Asuntomanageri tarkastaa myyntiin vapautuvien asuntojen kunnon, teettää niihin tarvittaessa korjauksia ja varmistaa, että asunto on valmis vastaanottamaan uudet asukkaat. Tuotat asuntomyynnillemme ajantasaista tietoa asuntojen kunnosta sekä niihin mahdollisesti tehtävistä korjauksista. Vastaat myös siitä, että myynti sekä uudet asukkaat ovat tietoisia korjausten aikatauluista. Teet tiivistä yhteistyötä tiimisi kollegoiden sekä Asuntosäätiön myyntitiimin kanssa. Asuntomanagerin työalue on koko Uusimaa ja Kanta-Häme. Oma auto on välttämätön asuntomanagerin työtehtävässä.

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävässä onnistuminen vaatii ongelmaratkaisukykyä, kustannustietoisuutta sekä hyviä ajanhallintataitoja. Selvität asuntokorjausten rakennustekniset tarpeet ja varmistat, että korjaukset toteutetaan suunnitellussa aikataulussa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai rakennusalan koulutus. Katsomme eduksi kokemuksen rakennusteknisistä töistä sekä etenkin eri kokoisten asuntokorjausten toteutuksesta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi teknisen isännöinnin tiimiin, jossa kollegoinasi on yhdeksän teknistä isännöitsijää sekä kaksi asuntomanageria. Tiimissäsi on vahvaa asiantuntijuutta rakennustekniikan eri osa-alueilta ja töitä tehdään tiiviissä sekä avoimessa yhteistyössä. Kannustamme toisiamme kehittymään omassa roolissaan ja puhallamme yhteen hiileen. Pääset myös kehittämään yhteisiä toimintatapoja, joiden avulla voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tiimin ja esihenkilön tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi.

Tarjoamme sinulle tutkitusti hyvän työpaikan, erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja panostamme aidosti henkilöstömme hyvinvointiin. Tuemme sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään työssään ja uskomme, että luomme siten arvoa myös asiakkaillemme.

Voit työskennellä joko uudistuneissa toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai valita sinulle parhaiten sopivan työympäristön. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon, vakuutukset sekä kulttuuri- ja liikunta/hierontaedun. Etuihimme kuuluvat myös työsuhdematkapyörä sekä käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille ja loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa.

Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa. Lähetäthän meille CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 4.12. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja. Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.